Bitcoin'in son geri dönüşü büyük bir harekete mi işaret ediyor?
Bitcoin'in son geri dönüşü büyük bir harekete mi işaret ediyor?

Bitcoin’in son geri dönüşü büyük bir harekete mi işaret ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para biriminin geçmiş performansı göz önüne alındığında, Bitcoin’in son oynaklığı önemli bir yükselişin habercisi olabilir. Bloomberg tarafından Pazartesi günü yayınlanan bir rapora göre, Bitcoin’in geçen Perşembe günü yaşadığı olağandışı fiyat hareketi, lider kripto para biriminin başka bir büyük fiyat artışının eşiğinde olabileceğini gösteriyor.

BTC

Bitcoin, beklenilenden kötü gelen enflasyon verileri nedeniyle geçen Çarşamba günü 18.000 dolar seviyesinin altına düşme riskiyle karşı karşıya kaldı. Ancak borsa ile birlikte hızlı bir geri dönüş yaparak tüm kayıplarını silip günü yeşille kapatmayı başardı.

Bazı yatırımcılar, Bitcoin ABD hisse senedi piyasası ile yüksek oranda ilişkili olmaya devam ettiğinden, bu büyük gün içi dalgalanmayı çok fazla dikkate almadı. Aynı zamanda, Bitcoin’in tarihsel fiyat hareketi, böylesine bir hareketin önemli bir rallinin eşiğinde gelebileceğini gösteriyor.

Raporda sunulan verilere göre, Bitcoin bu kadar güçlü bir yükseliş dönüşü ile sadece 15 günlük işlem seansına sahipti. Ortalama olarak, en büyük kripto para birimi, alım satım anomalisinden sonra iki ay içinde %19 daha yüksek alım satımı sonlandıracaktır. Bu veriler yeterince kesin olmasa da, yatırımcılara Bitcoin’in gelecekteki gidişatı hakkında bir ipucu verebilir.

Bununla birlikte, bir kez daha belirtilmelidir ki, Bitcoin’in borsa ile korelasyonu bu yıl son derece yüksek kaldı. Bu nedenle tarihsel fiyat hareketinin gelecekteki performansa ışık tutup tutmayacağı net değil.

Sidney’deki Independent Reserve ticaret başkanı John Toro, mevcut enflasyonist ortam nedeniyle en büyük kripto para biriminin savunmasız kaldığını söylüyor. ABD Federal Rezervi faiz oranlarını yükseltmeye devam ettikçe Bitcoin düşük performans göstermeye devam edecek gibi görünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin