Binance, Terra Classic yakımlarına devam ediyor! İşte son veriler
Binance, Terra Classic yakımlarına devam ediyor! İşte son veriler

Binance, Terra Classic yakımlarına devam ediyor! İşte son veriler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, 9-15 Ekim tarihleri arasında 2.5 milyardan fazla Terra Classic (LUNC) tokeni yaktı. Yakımın tamamlanmasıyla Binance, yakma adresine yaklaşık 11 milyar LUNC tokeni gönderdi. Sonuç olarak, Terra Classic fiyatı yanmadan sonra yaklaşık %1’lik marjinal bir artış gördü.

Binance 2.5 milyar Terra Classic yaktı

Binance, 17 Ekim günü yakma adresine 650 bin doların üzerinde değeri olan 2.5 milyardan fazla Terra Classic (LUNC) tokeni gönderdi. Ayrıca, yakma işlemi için işlem ücreti 30 milyon LUNC tokenidir.

Şimdiye kadar, kripto borsası yaklaşık 11 milyar LUNC yaktı. Binance, 3 Ekim’de 5.59 milyardan fazla LUNC tokenini ve 10 Ekim’de 2.99 milyardan fazla LUNC tokenini yaktı.

Binance CEO’su “CZ”, Terra Classic topluluğunun 10 milyar sabit Terra Classic tedarik hedefine ulaşmasına yardımcı olacağına söz verdi. Ayrıca, daha fazla zincir dışı ve zincir üstü işlemleri teşvik etmek için LUNC üzerindeki %1,2 yakma vergisinin düşürülmesi gerektiğine inanıyor.

Son zamanlarda topluluk, yakma vergisini %0,2’ye düşürmek ve Terra Classic blockchain geliştirmelerini finanse etmek için %10’luk bir vergi belirlemek için 5234 Teklifi ile geldi. Teklif, değişiklikleri destekleyen onaylayıcılarla çoğunluk oyu aldı.

Terra Rebels’ın baş geliştiricileri Edward Kim ve Alex Foreshaw, Teklif 5234’ü desteklediler. Ancak geliştiriciler, vergi indiriminin LUNC ticaretini artıracağından emin değiller. Bu arada Edward Kim, Terra Classic (LUNC) zincirine yeni fayda sağlamak için Terra Classic Hibe Programını önerdi. Önerilen program, fonların yeni faaliyetlere şeffaf ve verimli bir şekilde dağıtılmasını sağlar.

Yakım sonrası LUNC fiyatı

Terra Classic (LUNC) fiyatı, Binance’in son yakımının ardından büyük bir fiyat ivmesi yakalayamadı. Terra Classic için 24 saatlik en düşük ve en yüksek değerler 0,002571 dolar ve 0,0002702 dolardır. Ayrıca, işlem hacmi son 24 saatte %22 arttı. Topluluk üyeleri, Terra Classic Revival Yol Haritasındaki sonraki gelişmeleri bekliyor.

Binance’in 2,5 milyardan fazla Terra Classic tokeni yakması ile toplam yakılan miktar 22 milyar LUNC’nin üzerine çıktı. Şu anda topluluk, Coinbase ve Robinhood’un Terra Classic’i yeniden listelemesini istiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin