Bitcoin’in rekor rallisine öncülük edececek piyasa sinyalleri
Bitcoin’in rekor rallisine öncülük edececek piyasa sinyalleri

Bitcoin’in rekor rallisini başlatacak piyasa sinyalleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin fiyatı (BTC), önemli bir direnişe yaklaşırken, tırmanışında çekiş kazanıyor gibi görünmekte.
  • 10.000 dolarlık bariyeri aşan bir kırılma, çift dipli ters desenin oluşturulmasını tamamlayabilir.
  • Formasyonun boyun çizgisini geçmek, aynı yükseklikte bir yükselişe neden olabilir.
  • Bitcoin’in rekor rallisini başlatacak pek çok piyasa sinyalleri mevcut.

Bitcoin, uzun vadeli bir yükseliş trendinin gerçekleştiğine işaret etmek için günlük zaman diliminde bir çift dip oluşturuyor. Bitcoin, şu anda 9,636 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Bitcoin’in rekor rallisine öncülük edececek piyasa sinyalleri

100 SMA, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu belirtmek için 200 SMA uzunluğunun altında. Bu, fiyatın hala buradan devam edebileceği, muhtemelen diplerin 6.000 dolardan başka bir testine yol açabileceği anlamına gelir. 100 SMA dinamik destek olarak tutuluyor gibi görünüyor ve 200 SMA dinamik dönme noktasından geçen bir hareket daha fazla alıcı çekebiliyor.

Bitcoin’in rekor rallisini başlatacak piyasa sinyalleri
Bitcoin’in rekor rallisini başlatacak piyasa sinyalleri

Stokastik, satış baskısındaki bir toparlanmayı işaret etmek için aşırı alım bölgesinden daha aşağıya dönmeye hazır görünüyor. Ancak eğer alıcılar kontrolden kalırsa, 12.000 dolarlık bir faiz ve boyun çizgisini geride bırakan bir mov, yaklaşık 6.000 dolarlık bir tırmanışa ya da rekor yükseklere kadar bir ralliye yol açabilir.

Bitcoin’in pazar faktörleri

Endüstrideki gelişmeler, özellikle Goldman Sachs’ın bir Bitcoin ticaret operasyonunu başlatma planlarını açıklamasından sonra, olumlu oldu. Yöneticiler ayrıca Blankcoin’in daha önceki bir balonda nasıl olduğuna dair CEO’sunun aksine, Bitcoin’in bir sahtekarlık olmadığını belirtti.

Bunun dışında Güney Kore’nin milletvekilleri, ICO’nun lansmanlarını yasallaştırmak için bir yasa tasarısı üzerinde çalışıyor ve aynı zamanda sektöre meşruiyet kazandırıyor. Japonya, ICO’lar için düzenleyici kurumunu çoktan yarattı. Bu, Bitcoin için en iyi pazarların iyi bir ilerleme kaydetmesi anlamına gelmekte.

Yatırımcılar, zayıf sonuçların FOMC tarafından en son açıklamada paylaşılan daha az hararetli tavrı destekleyebileceğinden dolayı, dolar talebi de NFP raporunun yayınlanmasına öncülük ediyor. Beklenenden daha zayıf veriler, daha fazla dolar satışına ve Bitcoin fiyatının faydalanmasına neden olabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin