Ethereum keskin bir şekilde artmaya hazırlanıyor
Ethereum keskin bir şekilde artmaya hazırlanıyor

Ethereum keskin bir şekilde yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum keskin bir şekilde yükseldi ve ABD doları karşısında 780 dolar seviyesinin üstüne çıktı.
  • ETH/USD paritesinin saatlik grafiğinde 760 dolardan destekle yükselen bir kanal oluşuyor.
  • Parite yükselmeye devam ediyor ve herhangi bir downsides yaklaşık 756 dolar ve 746 dolar civarında destek buluyor.

Ethereum (ETH), ABD doları ve Bitcoin karşısında yükseldi. ETH/USD paritesi, 780 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve yakın vadede kazanımları artırmaya yönelik görünüyor. Ethereum şu anda 778,48 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ethereum keskin bir şekilde artmaya hazırlanıyor

Ethereum’un, ABD Doları karşısında 750 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkmasıyla, alım ilgisinde büyük bir artış oldu. Dün, fiyatın 725 dolar seviyesinin üzerine çıkabileceğini konuştuk. ETH, sadece 725 dolar seviyesini kırmadı, aynı zamanda 50 dolardan fazla yükseldi. Yukarıdayken, 765 dolar ve 780 dolar direnç seviyelerini kırdı ve 789,17 dolar gibi yüksek bir seviyede işlem gördü. Şu anda, fiyat 789,17 dolardan daha düşük bir seviyeyi düzeltiyor ancak iyi destekleniyor.

Ethereum, son dalganın son %23,6 Fib düzelme seviyesinin altında 714 dolardan 789 dolara kadar yükseldi. Ancak, 755 dolar seviyesinde aşağı yönde çok sayıda destek var. Daha da önemlisi, saatlik ETH/USD paritesi grafiğinde 760 dolardan destekle yükselen bir kanal var. Kanal desteğinin altında, 714 dolar ila 789 dolar arasındaki son dalganın %38,2 Fib geri alma seviyesi belki de 756 dolar civarında bir destek olarak hareket edebilir. Belirtilen 756 dolarlık desteğin altında, fiyat bir sonraki fiber destek seviyesini 746 dolar seviyesinde test edebilir.

Ethereum keskin bir şekilde yükseldi!
Ethereum keskin bir şekilde yükseldi!

Baktığımızda grafikte, 746 dolar seviyesi altında başka düşüşler sınırlı olabilir. Yukarı tarafta, fiyat 788-790 dolar seviyelerinde küçük bir dirençle karşı karşıya. Ancak, alıcılar için ana engel, 800 dolar seviyesine yakın.

Teknik göstergelerle Ethereum fiyat analizi

Saatlik MACD: MACD, boğa bölgesinde güzel bir şekilde yerleştirildi.

Saatlik RSI (göreceli Güç Endeksi): RSI şu anda 70 seviyesinden aşağı doğru düzeltiyor.

Büyük Destek Seviyesi: 756 ABD doları

Büyük Direniş Seviyesi: 790 ABD doları

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin