Bitcoin’in piyasa sinyalleri ayıları saha dışına itiyor!
Bitcoin’in piyasa sinyalleri ayıları saha dışına itiyor!

Bitcoin’in piyasa sinyalleri ayıları saha dışına itiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin fiyatı (BTC), kaymaya devam ediyor ve 1 saatlik grafikte iniş yapan bir kanalın içinde seyrediyor.
  • Fiyat, bu kanalın alt kısmına yaklaşıyor ancak kayıpların yerinde kalması için yeterince güçlü olmayabilir.
  • Osilatörler bir sıçrama anına işaret ediyor, ancak hareketli ortalamalar bir mola veriyor.
  • Bitcoin’in piyasa sinyallerine göre ayılar saha dışına itiliyor gibi görünüyor.

Bitcoin fiyatındaki düşüş eğilimi, inen kanalın alt kısmının test edilmesinden kaynaklanabilir. Bu durum, ayıların güçlü kalması durumunda fiyat hareketliliğine hala yol gösterebilir.

Bitcoin’in piyasa sinyalleri

100 SMA, en az direnç yolunun hala aşağı yönde olduğunu belirtmek için 200 SMA uzunluğunun altında. Başka bir deyişle, çıkmazın tersine dönme olasılığı daha yüksek. 100 SMA, aynı zamanda, bir tavan olarak mukavemetine ilave edilecek kanal direnci ile de uyumlu.

Bitcoin’in piyasa sinyalleri ayıları saha dışına itiyor!
Bitcoin’in piyasa sinyalleri ayıları saha dışına itiyor!

Ancak, Göreceli Güç Endeksi (RSI) satın alma momentumunda bir dönüş sinyali vermek için aşırı satım seviyesinden yukarı çekmeye başlıyor. Benzer şekilde stokastik, aşırı satım koşullarını gösteriyor. Böylece satıcılar boğaların buradan devralmasına izin verebilir. Öyleyse, 8.000 dolar düzeyindeki bir sıçrama, sırayla 8.400-8.500 dolarlık bir kanalın başına geçmeyi gerektirecek şekilde olabilir.

Bitcoin’in pazar faktörleri

Yatırımcılar, uzun pozisyonlarını yeniden tesis etmeden önce daha olumlu Bitcoin haberleri için bekliyor gibi görünüyor. Beklenen Mt. Gox, Bitcoin oyunda ayıların tarafını tutuyor. Borsanın alacaklılarına ödeme yapabilmek için henüz Bitcoin sahiplerinin çoğunu tasfiye etmediğini ve bu satış baskısının buradaki Bitcoin fiyatına daha fazla zarar verebileceğini unutmayın. Jeopolitik risk ve dolar talebinin de yerinde olması bu duruma yardımcı olmaz.

Yatırımcıların temel fiyatların toparlanması ve Mart verilerine yönelik olumlu revizyona odaklanmasıyla dolar, Nisan ayı perakende satışlarını zayıflattı. Bu, ABD tahvil getirilerinin canlanmış beklentileri üzerinde daha yüksek bir etkiye neden oldu ve böylece doların işlemdeki süresi boyunca kontrolü mümkün hale geldi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin