Analist uyarıyor: ''Bitcoin'de Kasım kabusu geri dönüyor.''
Analist uyarıyor: ''Bitcoin'de Kasım kabusu geri dönüyor.''

Bitcoin’in kısa pozisyonları, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı: Ama uzmanlar umutlu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in kısa pozisyonları, önde gelen kripto paranın 15 ayın en düşük seviyesine ulaşmasıyla birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu arada, uzmanlar fiyat düşüşlerinin sadece Bitcoin’in önündeki bir engel olduğuna inanıyor ve bu nedenle Bitcoin’i, 82’lik indirimle satın almanın tam zamanı olduğunu öne sürüyorlar.

Bitcoin’in kısa pozisyonları, fiyat düşüşüyle birlikte artıyor

Yazım sırasında Bitcoin, yüzde 2 oranında artarak 3.568 dolardan işlem görüyor. 62 milyar dolarlık piyasa değeriyle lider kripto para birimi 5 milyar dolarlık günlük işlem hacmini yönetiyor. Dün BTC ciddi bir düşüş yaşadı ve 15 ayın en düşük seviyesine ulaşarak 3.280 seviyesine geriledi.

Bitcoin 1 yıllık fiyat tablosu - Kaynak: Coinmarketcap
Bitcoin 1 yıllık fiyat tablosu – Kaynak: Coinmarketcap

Uzmanlara göre, Bitcoin fiyatının daha da düşük seviyelere gelmesi bekleniyor. Bitcoin yatırımcıları ve trader’ları, BTC/USD kısa pozisyonlarının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasıyla benzer hisleri paylaşıyor.

Kaynak: TradingView
Kaynak: TradingView

Bitcoin için en büyük satın alma fırsatı

Kripto pazarı kargaşa içinde ama herkes bu yeni teknolojiye yönelik umudunu ve güvenini kaybetmiyor. Bitcoin ve altcoin trader’ı The Crypto Monk, konuya yönelik şunları söylüyor:

En azından ATH’ye ulaşmak için umut var. Bu, şimdiye kadarki en destansı sıçrama hareketi olacak.

Bitcoin şu anda Aralık ayındaki zirveden yüzde 82’den fazla düşüş gösteriyor. Bazıları gibi trader ve yatırımcı Crypto Squeeze’de şimdi Bitcoin için en büyük satın alma fırsatı.

Crypto Squeeze: “Bitcoin daima ayı piyasasında hayatta kalıyor.”

Changpeng Zhao’da sektöre yönelik olumlu fikirlerini paylaşıyor:

Bu sektörün geleceği konusunda emin olmayan bazı insanlar olsa da burada kalacağımıza eminim.

Morgan Creek’in kurucusu Anthony Pompliano, piyasanın geleneksel borsalardan daha iyi performans göstereceğine inanıyor ve Bitcoin’e verdiği desteği vurguluyor. Crypto Squeeze’in dediği gibi fiyat düşüşleri önde gelen kripto paranın önündeki sadece bir engel. Crypto Squeeze konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin daima ayı piyasasında hayatta kalıyor. Sadece katılımcıların çoğu yok.

James Bevan: “Bunu varoluşsal bir kriz olarak görmüyorum.”

Yakın zamanda CCLA Yatırım Yönetimi’nin baş yatırım yetkilisi James Bevan tarafından da benzer görüşler paylaşıldı. James Bevan konuya yönelik şunları söylüyor:

Bunu varoluşsal bir kriz olarak görmüyorum, bunu sadece yoldaki bir engel olarak görüyorum ve kurumsal yatırımcıların geleneksel para birimleri ve işlem sistemlerinde yollarda çok sayıda darbelere maruz kaldıklarını gördüm.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin