Bitwise CEO’suna göre, Bitcoin'in düşüşü yatırımcı sayısını etkilemedi

Bitcoin’in çöküşü yatırımcı sayısını etkiledi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) son birkaç hafta boyunca fiyatların düşmesine neden oldu. Piyasa çöküşüne rağmen, sektörde çeşitli güncellemeler ve gelişmeler göze çarptı. Peki Bitcoin’in düşüşü yatırımcı sayısını azalttı mı?

“On yıllık tarihte, piyasa S&P pazarından önemli ölçüde daha az düştü.”

Bloomberg’e konuşan Bitwise CEO’su Hunter Horsley, fiyat çöküşünden ve yatırımcı hissiyatından söz etti. Horsley, mevcut pazarın kötü bir yerde olduğunu ve Bitcoin’in düşüşünün piyasa çöküşü için katalizör olduğunu belirtiyor. Ancak CEO, yeni insanların kripto sektörüne girdiklerini ekliyor ve bu da gelişmekte olan bir ekosisteme işaret ediyor. Horsley konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin’in başlangıcından beri kripto para piyasasına bakarsanız, kripto para birimi balonu patlamadı. On yıllık tarihte, piyasa S&P pazarından önemli ölçüde daha az düştü.

Bitwise CEO’suna göre, Bitcoin’in düşüşü yatırımcı sayısını etkilemedi

Horsley’e göre, kripto para birimleri kamu sermayesi gibi ticaret yapıyorlar ama daha çok bir girişim aşaması fenomeni gibi davranıyorlar. Bitwise yetkilisi ayrıca, şirketin kripto para fonlarını ve beta ürünlerini yönetirken müşteri saklama sisteminin karışık bir portföy sunduğunu belirtiyor. Mevcut müşterilerin yaklaşık yüzde 20’sinin yatırımlarını daha fazla kişinin sektöre girmesiyle artırdığını söylüyor. Horsley konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Birçok insan tüm yıl boyunca yatırımcı sayısı arttıkça piyasayı ayı piyasası olarak görüyor. Yatırımcı demografisi aynı zamanda yatırımcıların türünün de değiştiğini gösteriyor.

Horsley, daha önceki bireysel yatırımcıların pastanın büyük bir kısmını aldığını belirtirken, şu anda giriş akışının profesyonel yatırımcıların tarafında olduğunu belirtiyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin