featured
Bitcoin cüzdanları ağın büyüdüğünü gösteriyor

Yeni Bitcoin cüzdanları patlama yaşıyor: Çoğu kurumsal yatırımcı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in benzersiz cüzdan adresi büyük rakamlar kaydediyor ve analistler Bitcoin’in geleceği hakkındaki boğa görüşlerini paylaşıyor. Eylül’den beri açılan Bitcoin cüzdanları iki milyonu geçti.

Bitcoin (BTC) yüzde 82’sini kaybetti

Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) beri değerinin yüzde 82’sini kaybetti. Yazım sırasında Bitcoin, yüzde 2’nin üzerinde düşüşlerle 3.491 dolardan işlem görüyor. 61 milyar dolarlık piyasa değerine göre önde gelen kripto para birimi, günlük işlem hacminin 5 milyar dolar seviyesinde yönetiyor.

Bitcoin 1 yıllık fiyat tablosu - Kaynak: Coinmarketcap
Bitcoin 1 yıllık fiyat tablosu – Kaynak: Coinmarketcap

Bloomberg: Bitcoin fiyatı negatif bir modele yöneldi

Son zamanlarda Bloomberg, teknik verilere göre Bitcoin fiyatının negatif bir modele yöneldiğini bildirdi. Bloomberg konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bitcoin, güçlü bir satış trendine yakalandı. En yüksek değer, satış ortasından bu yana, satış fiyatının Mayıs ayındaki 9.300 dolar seviyesinden Temmuz ayında 6.600 dolara düştüğü yönündeydi. Eğer bu dallanma bir şeylerin nasıl değişebileceğinin bir göstergesi ise, Bitcoin için yeni düşüşk seviyeler geliyor olabilir.

Bu arada Bloomberg analisti Mike McGlone’e göre, pazarın 2017 çılgınlığının tersine döndüğü klasik psikolojik bir aşamadayız. Ayrıca analist sözlerine şunları ekliyor:

Bitcoin fiyatlarının 1.500 dolarlık sürekli ortalama değere ulaşmasını önlemek için çok az şey var.

Bitcoin cüzdanları ağın büyüdüğünü gösteriyor

Bir tarafta, Bitcoin fiyatları aşağı yönlü bir eğimdeyken, diğer yandan ağ sürekli olarak gelişiyor. Benzersiz cüzdan adresi, CNBC kripto trader’ı Ran Neu Ner’e göre sürekli yükselen bir faktör.

Geçtiğimiz günlerde IBM’deki Blockchain ve dijital varlıklar departmanı başkanı Jesse Lund, bankaların çoğu insan gibi kriptoların satın alma fırsatından yararlanmalarını istedi.   Kripto analistleri ve uzmanları, Bitcoin’in geleceğiyle ilgili görüşlerini paylaşırken, Max Keizer, rezerv varlık sınıfı olarak, Bitcoin geleceğinde hala olumlu ve yükselişin yakında geleceğine inanıyor.

Bitcoin’e güven sonsuz

Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, Bitcoin fiyatları konusunda 1 milyon dolarlık bir bahse girmeye istekli. Pompliano kriptoların ABD hisse senetlerinden daha iyi bir yatırım olacağını açık bir şekilde ortaya koyuyor. Kurucu ortak konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Bu, sadece kripto para birimlerinin yanı sıra kamu maliyesindeki görünüm açısından da bakış açımızın bir birleşimi. Birçok insan buna bakabilir ve sadece kripto üzerinde yükselişte olduğumuzu düşünebilir, ama bunların bize ne kadar değer kattığına bakmanız gerekir. Kamu eşitlikleri tam olarak her zamanki zirvede değil.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin