Bitcoin'in 8.000 doların altına düşme ihtimali var mı? Analistler cevaplıyor
Bitcoin'in 8.000 doların altına düşme ihtimali var mı? Analistler cevaplıyor

Bitcoin’in 8.000 doların altına düşme ihtimali var mı? Analistler cevaplıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2 Ekim’den bu yana, kripto para birimi piyasası karışık ticaret seansları geçiriyor. Toplam piyasa değeri göstergesi azaldı ve şu anda değeri 217 milyar doları buldu. Peki Bitcoin’in 8.000 doların altına düşme ihtimali var mı?

BTC/USD 1-hour chart

Popüler analist: “Bitcoin’in 8.000 doların altına düşme olasılığı güçlü.”

Denys Serhiichuk isimli popüler bir analiste göre Bitcoin ile ilgili olarak, hem teknik hem de temel faktörler nedeniyle fiyatın düşmesi muhtemel. Haberin arka planı ile ilgili olarak Bakkt vadeli işlemlerinin lansmanı kripto para birimi piyasasını olumlu yönde etkilemedi. Ayrıca yeni yapılan bir ankete göre, BTC Amerikalıların çoğunluğu için cazip bir yatırım değil. Denys Serhiichuk’a göre 1H grafiğinde, ayna fiyat seviyesinin altında bir sabitleme vardı ve bu durum sık sık fiyat artış noktası olarak görev yaptı.

BTC/USD 4-hour chart

Analiste göre bu seviyenin üzerindeki konsolidasyondan önce, düşüş eğilimi hareketinin önceliği devam ediyor. Büyük olasılıkla analiste göre, yerel düşüş yatay iniş kanalı içinde devam edecek ve sonrasında fiyat artışı beklenebilir. Analiste göre 4H grafiğinde ise boğalar Çift Dipli Modeli’ni tamamlayamadı ve RSI göstergesi 50 işaretinin altında. Bu nedenlerden dolayı analiste göre, piyasa hala düşüş eğilimi hakim ve bu nedenle BTC’nin 8.000 dolarlık anahtar işaretinin altına düşme olasılığı yüksek.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin