Teknik analistten nokta atışı Bitcoin, Ethereum ve Ripple tahmini geldi
Teknik analistten nokta atışı Bitcoin, Ethereum ve Ripple tahmini geldi

Teknik analistten nokta atışı Bitcoin, Ethereum ve Ripple tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Golovan Dmitry’a göre isimli teknik bir analiste göre Bitcoin ve Ripple menzilde kalcak, Ethereum ise yükselişe geçebilir.

How the top three looks like today according to coinstats.app

Golovan Dmitry’dan Bitcoin tahmini

Analiste göre BTC/USDT, Bitcoin fiyat düzeltmesi geliştikçe bir aralıkta dalgalanıyor.  Analiste göre Bitcoin fiyatı şu anda düşüş eğilimi altında, işlem çifti düşüş trendini takip ediyor. Analiste göre BTC/USDT’nin en yakın destek alanına ulaşması bekleniyor. Bu Golovan Dmitry’a göre, en yakın gelecek için ana senaryodur. Bitcoin en yakın direnç alanını 8440.88’de tersine çevirebilir ve yeniden test edebilir. Bu, ana senaryo ayılar direnişi sürdüremezse eğilimi değiştirebilir.

BTC/USDT 4H chart

Golovan Dmitry’dan Ethereum tahmini

Analiste göre bugünün ETH fiyatı ve tüm piyasa durumu alıcılara umut veriyor. Düşükler yükseldikçe yumuşak bir yükseliş eğilimi var. ETH/USDT, en yakın 182,38 direnç bölgesini hedefleyen yükselen trend çizgisi boyunca ilerliyor. Analiste göre sığ bir Ethereum fiyat analizi bile bize nihai bir yükseliş senaryosu gösteriyor. Bununla birlikte analiste göre, ETH/USDT küresel eğilimi değiştirmeden önce azalan trend çizgisini kırmak zorunda.

ETH/USDT 4H chart

Golovan Dmitry’dan Ripple tahmini

Analiste göre bugünün Ripple fiyat grafiği eğilim göstermiyor. Ne alıcılar, ne de satıcılar pazar üzerinde kontrol sahibi olamıyorlar. XRP/USDT şu anda direnç seviyesini 0,25 dolarda test ediyor. İşlem çifti, daha önce 0,23294 seviyesinden destek görmedi ve alıcılara düşüş trendinin en az duraklatılacağına dair umut verdi. Bununla birlikte analiste göre, bu olumsuz eğilim Ripple azalan trend çizgisini kırana kadar devam edecek.

XRP/USDT 4H chart

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin