Bitcoin için Mart ayını işaret eden uzman yatırımcı bombayı patlattı:
Bitcoin için Mart ayını işaret eden uzman yatırımcı bombayı patlattı: "Bu seviyeye hazırlanın!"

Bitcoin’in 30.000 dolara yükselişi Financial Times’ın ön sayfasında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, Financial Times’ın ön sayfasını süsledi. Dünyanın en büyük uluslararası iş gazetelerinden biri olan 132 yaşındaki Financial Times, ön sayfasında Bitcoin’in 30.000 $’a yükselişine yer verdi.

Bu, kripto para biriminin 2009’un başlarında küresel mali kriz sırasında banka kurtarmalarıyla ilgili ikonik The Times manşetini içeren oluşum bloğunun 12. yıldönümünden hemen sonra geliyor.

Bir balondan bahsedilmiyor

Bitcoin’in tarihsel yükselişi, en büyük medya kuruluşlarından bazılarının dikkatini şimdiden büyüledi. Bitcoin’in yaşam boyu zirvesi hakkındaki Reuters manşeti, blok zincirinde bile ölümsüzleştirildi.

Kripto kralı 3 Ocak’ta 12. doğum gününde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 34.800 $’a ulaştı.

Bitcoin’in 2017 sonundaki meteorik yükselişi haklı olarak bir balon olarak reddedilirken, şüpheci ana akım medya bile bu sefer olayların aslında farklı hissettirdiğini kabul ediyor.

Financials Times makalesi özellikle Bitcoin’e artan kurumsal ilgiye dikkat çekiyor ve bu da onu finansal sisteme daha “entegre” kılıyor. Ayrıca, PayPal’ın Ekim 2020’de sunulan kripto hizmetinden de bahsediyor.

Ana akım medya şüpheci olmaya devam ediyor

Ana akım medya, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini olumsuz şekilde ele aldıkları için topluluk tarafından sürekli olarak eleştiriliyor.

Yatırım yöneticisi Timothy Peterson, Financial Times tarafından Kasım ayında gerçekleştirilen kriptolara karşı “koordineli FUD” olduğunu iddia etti. Gazetenin yayın kurulu, Bitcoin’in temel bir değeri olmadığını iddia etti ve rallisinin tamamen spekülatörler tarafından yönlendirildiğini vurguladı.

“Ne yazık ki, altın gibi, bitcoin’in güvenli bir liman olarak statüsü her şeyden daha teorik. İstikrardan ziyade, yatırımcılara volatilite ve piyasanın para birimine karşı duyarlılığı üzerine spekülasyon yapma şansı sunuyor.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin