Sıcak Gelişme: MicroStrategy 15 milyon dolarlık Bitcoin aldı – işte alım fiyatı
Sıcak Gelişme: MicroStrategy 15 milyon dolarlık Bitcoin aldı – işte alım fiyatı

Bitcoin bir daha 20 bin dolara dönebilir mi? Deneyimli analist tek şartı açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Deneyimli Bitcoin ve kripto para analisti Willy Woo, BTC’yi bir daha 20 bin dolarda göremeyeceğimizi iddia etti. Woo’ya göre, Bitcoin’in yeni tabanı 24 bin dolar ve sadece bir siyah kuğu olayı bu seviyeye bozabilir.

Bitcoin 20.000 doları bir daha görmeyebilir

Aşağıda Woo’nun Bitcoin’in geleceğiyle ilgili açıklaması var.

Bir daha asla 20.000 doları görmeyeceğiz. 24.000 dolarlık desteğin parçalanması için siyah kuğu olayına ihtiyacı var. Uzun vadeli alıcılar tarafından desteklenen taban fiyat çok hızlı yükseliyor.

Willy Woo, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek değerini kırdığında çok az direnç gösterdiğini de belirtti. Woo’ya göre, Bitcoin “ATH’lerin üzerinde sınırsız bir fiyat keşfi” içerisinde.

Dahası, altcoinlerin, XRP gibi kripto projelerinin SEC incelemesinin ardından geçmiş ihtişamını geri kazanması için henüz bir avantajı yok. Woo, Bitcoin ve altcoin analizini aşağıdaki tweet aracılığıyla yaptı.

BTC’nin son rekorları neden çok özel?

Woo’nun Bitcoin ile ilgili tüm zamanların en yüksek değerlerinin üzerinde fiyat keşfinde olduğuna dair sözleri, BTC’nin bu hafta sonu fiyat hareketiyle en iyi şekilde gösteriliyor. Bugün erken saatlerde, Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 34.822 doları gördü.

Bu rekoru özel kılan şey, Bitcoin’in 12. doğum gününde elde edilmiş olması. On iki yıl önce Satoshi Nakamoto, BTC’yi dünyaya tanıtarak Genesis bloğunu çıkardı.

CME boşluğu dikkat çekiyor

Bitcoin’in hafta sonu fiyat hareketiyle ilgili bir diğer dikkat çekici başarı, çok büyük bir CME boşluğu oluşturması. CME Bitcoin vadeli işlemleri Cuma günü 29.385 dolar değerinde ticareti kapattı.

Bitcoin şu anda 33 bin dolardan işlem görüyor, yani geleneksel piyasalar yarın bu seviyede açılırsa, CME Bitcoin vadeli işlem tablosunda 3.615 dolarlık boşluk olacak. Böylesine büyük bir boşluk, yatırımcıların BTC ticareti ile ilerlerken dikkatli olmalarını tavsiye etmelerinin bir nedeni.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin