Bitcoin'in 27.000'de mola verdikten sonra Altcoin'lerde hareket başladı
Bitcoin'in 27.000'de mola verdikten sonra Altcoin 'lerde hareket başladı

Bitcoin’in 27.000’de mola verdikten sonra Altcoin’lerde hareket başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in Aralık ayı ikinci yarısından bu yana fiyatına 4.000 $ ekleyen son dalgası sona erdi. Bitcoin’in durgunluğunda, altcoin ‘ler fırsatı değerlendiriyor ve patlama yaşıyor.

Geliştiricilerinin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun geçen hafta şok etkisi yaratan dava ile uğraşan, XRP de dahil olmak üzere, tüm altcoinler son 24 saat içinde önemli ölçüde yükseldi.

Piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para olan Ethereum, son 24 saatte % 14.23 artarak 720 dolara çıktı; XRP % 7.25 ile 0.29 $ ‘a yükseldi (token geçen hafta % 44 düşmüş olsa da); Litecoin % 6,57 ile 134,18 Dolar’a; Bitcoin Cash % 15.56 ile 364 $ ‘a; Polkadot % 15,78 ile 5,76 Dolar’a; Cardano % 8.47 ile 0.16 $ ‘a; Binance Coin (BNB )% 8,59 ile 34 $ ‘a; ve Chainlink % 15.58 ile 12.23 $ ‘a yükseldi.

Altcoin ‘lerin yükselişi dün başladı. Ethereum dün öğleden sonra 700 doların üzerine çıktığında manşetlere girdi. ETH daha sonra Mayıs 2018’den bu yana en yüksek fiyatı olan 737,92 dolara bugün erken saatlerde ulaştı. Piyasa değeri ise 82 milyar doları buldu.

Singapurlu bir kripto ticaret şirketi olan QCP Capital, bugün yatırımcılara bir not olarak şunları yazdı:

“Dün geç saatlerde BTC kârlarının altcoinlere takas edilmesini sağladık ve ETH’yi de yeni döngünün zirvelerine taşıdık. ETH/BTC sıçraması 0.023’te gerçekleşti ve bu, büyüyen BTC bilançolarını ETH’ye dönüştürmek isteyenler için güçlü bir seviye olduğunu kanıtladı. “

Önümüzdeki birkaç gün içinde Bitcoin’in fiyatının önemli ölçüde değişmesi durumunda altcoinlerin yükselmeye devam edip etmeyeceğini gözlemlemek ilginç olacak.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin