Token 2049: Bitcoin'i masaya yatıran analistlerden karamsar BTC fiyat tahminleri
Token 2049: Bitcoin'i masaya yatıran analistlerden karamsar BTC fiyat tahminleri

Token 2049: Bitcoin’i masaya yatıran analistlerden karamsar BTC fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bahar geldiğinde, kripto para birimi duyguları da açıldı; Bitcoin’deki yeni bir dibin korkuları, piyasanın 130 milyar dolarlık hacmin üzerine çıktıkça önemli ölçüde azaldı. Ancak bazı kahinler hala daha kötü haberleri öngörüyor.

Bitcoin için kısa vade iç açıcı değil

Önde gelen iki piyasa analisti Murad Mahmudov ve Tone Vays’ın yanı sıra Blockchain araştırmacısı ve yatırımcı Arjun Balaji, Hong Kong’da Token 2049 konferansında düzenlenen panelde pazar durumunu konuştular. Üç ismin görüşleri de kısa vadeli olarak iç açıcı değildi.

Kripto para kışı nükleer kış mı olacak?

Makhmudov ve Balaji, 2019 yazının sonunda Bitcoin’in 2.000-2.500 dolara düşeceğini öngördü. Tone Vays ise daha kötü bir tahmin yaparak Bitcoin için 1.300 dolar değerinde bir tahminde bulundu ancak belirli bir zaman çizelgesi göstermedi.

En büyük kripto para birimi 20.000 dolar olan zirvesinden yüzde 85 düşüşle 3.000 dolara kadar düştü. 2014-15 aylık döngüsü boyunca, Bitcoin, 1.050 dolardan 165 dolara düşmüş, Vays’ın tahmin ettiği gibi, eğer Bitcoin 1.300 dolara düşerse, bu zirve ile %93 fiyat düzeltmesi anlamına gelecektir.

Ayrıca analistler, Aralık 2018’de en düşük seviyesi olan, 83 dolardan %60’a varan kazanç elde eden Ethereum’un, fiyatlarının daha da aşağı inebileceğini söylüyorlar. Son olarak, pazar uzmanları kripto para birimlerinin kışının sadece kısa vadeli olduğunu ve 2020’de uzun vadeli bir yükseliş trendi başlayacağını söyledi.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin