Kripto bağlantılı şirketlerin performansı göz doldurdu
Kripto bağlantılı şirketlerin performansı göz doldurdu

Bitcoin’i adım adım takip eden analist BTC için bu seviyeyi işaretledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019’da Bitcoin’in çöküşünü doğru bir şekilde tahmin eden bir kripto para traderı, BTC’nin mega boğa rallisi başlatmadan önce bir test daha yapması gerektiğini söylüyor.

Yapılacak test

Yeni bir tweet’te, sektörde Dave the Wave olarak bilinen analist, Bitcoin’in yılın geri kalanında konsolide olmaya devam etme olasılığı dahilinde olduğunu söylüyor ve şöyle diyor:

“Ya ilk olarak belirlenen ana direnç çizgisi, fiyatın dördüncü çeyrek boyunca log büyüme eğrisini karşılamak için yavaşça düşmesi için kaba bir destek hattı haline gelirse? Bu, ileriye dönük hızlanma için mükemmel bir şekilde hazırlık anlamına gelir.”

Bitcoin bu seviyeye gelebilir

Kripto analistinin grafiğine göre Bitcoin, 2017 BTC boğa koşusunu sona erdiren ve piyasayı iki yıldan fazla bir süre aşağı tutan yükselen üçgenin eski direncinin üzerinde gezinmeye devam edebilir.

Dave’in grafiği ayrıca, önceki direncin ve logaritmik büyüme eğrisinin 31 Aralık 2020’de temele temas edeceğini gösteriyor. Dave’e göre, iki destek hattının buluşması, Bitcoin’i 120.000 dolara fırlatan bir boğa piyasasını ateşleyebilir.

Bitcoin, Dave’in senaryosunu takip ederse, konsolidasyonun yatırımcılara manik bir aşama başlatmadan önce birkaç ay boyunca satın alma bölgesinde BTC biriktirme şansı vermesi gerektiğini söylüyor.

Dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin