Tanınmış altcoin yatırımcısı: “Bu altcoinlerde 20x-50x arası trend kapıda!”
Tanınmış altcoin yatırımcısı: “Bu altcoinlerde 20x-50x arası trend kapıda!”

Bitcoin’e yeşil ışık: Beklenen SFOX kripto piyasa raporu yayınlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) ve tüm kripto pazarı Aralık 2017’den bu yana düşüş eğiliminde. O zamanlar tüm zamanların en yüksek seviyesinde olan Bitcoin ve kripto para biriminin tamamı düştü. Piyasa için çok olumsuz bir şeydi, çünkü birkaç şirket faaliyetlerini kapatmak zorunda kaldı ve birçok proje başarısız oldu. Ancak toparlanmanın başlayabileceğine dair bazı işaretler var.

Bitcoin iyimser bir görünüm çizdi

Şubat 2019’a ilişkin SFOX kripto para birimi raporu, kripto para birimi piyasasının durumunu analiz etti. Farklı baremlerin hesaba katıldığı raporda: Fiyat momentumu, pazar duyarlılığı ve tüm sektörün gelişimi, gibi konular kıstas alındı. Bu ay yayımlanan, dijital varlığın geleceğine dair rapor iyimser bir görünüm çizdi.

Bazı rapor sonuçları, pazarın gizlilik özellikleriyle ilgilendiğini göstermektedir. Piyasadaki dördüncü en büyük dijital varlık olan Litecoin (LTC) son 30 günde %25 artış kaydetti. Ayrıca, Şubat ayındaki kripto para birimi hareketliliği, piyasanın gizlilik ve borsa yatırım fonlarına (ETF) olan ilgisini doğruladı.

Kripto para birimi piyasası için görünüm şu anda biraz yükseliş gösteriyor. Bir önceki raporda biraz iyimserdi. Ancak, endeks şu an düşüş yönünde hareket ediyor.

Bitcoin için piyasada olumlu hava

Piyasanın Ocak ayında sahip olmadığı olumlu hava, Şubat ayında ortaya çıktı. Örneğin, Jack Dorsey genel olarak Lightning Network (LN) ve Bitcoin’i destekledi. Aynı zamanda, Bitcoin ağındaki işlem sayısı Ocak 2018’den bu yana yeni bir seviyeye ulaştı.

Çin Yeni Yılı sırasında kriptoların uçuculuğu da azaldı ve J. P. Morgan’ın kendi kripto parası JPM Coin ile ilgili duyuru yayınladı. Bu arada, Litecoin Vakfı, Mimblewimble’ın Litecoin ile entegrasyonunu araştırdığını açıkladığında Litecoin kararsızlığı arttı.

Mimblewimble, kripto para birimleri ve Blockchain ağlarının işlevselliğini arttırmayı amaçlayan bir gizlilik protokolüdür. Dolayısıyla, oynaklık duyurunun ardından arttığı için, piyasanın gizliliğin uygulanması konusunda iyimser kaldığını göstermektedir. Mart 2019’da yayınlanan rapor, Bitcoin, Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin ve Ethereum Classic (ETC) için bazı potansiyel olarak hareketli etkinliklerden bahsetmektedir.

11 Mart – 17 Mart arasında, Asya kripto haftası kripto para birimi piyasasını da etkileyebilir. Bu sözleşme yatırımcıları cezbedebilir ve kripto para birimi alanına olan ilginin artmasına yardımcı olabilir. Ayrıca, CBOE BTC vadeli işlemleri 13 Mart’ta sona erecek ve BitMEX BTC vadeli işlemleri 29 Mart’ta sona ermektedir. Vadeli işlemlerin sona ermesi sırasında, piyasa oynaklığı artar.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin