Bitcoin’e milyar dolarlık yatırım yapan CEO biriktirdiği BTC’yi açıkladı
Bitcoin’e milyar dolarlık yatırım yapan CEO biriktirdiği BTC’yi açıkladı

Bitcoin’e milyar dolarlık yatırım yapan ünlü CEO biriktirdiği BTC’yi açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MicroStrategy’nin kurucusu ve CEO’su Michael Saylor, benzeri görülmemiş bir halka açık Bitcoin satın alma çılgınlığı başlattıktan sonra, biriktirdiği BTC’yi açıklıyor.

Alınan Bitcoin miktarı

Funky Crypto Podcast ile ilgili yeni bir röportajda Saylor, bağlı olduğu çeşitli kuruluşlar aracılığıyla on binlerce Bitcoin satın aldığını söylüyor.

“MicroStrategy veya kontrol ettiğim kuruluşlar aracılığıyla 88.000 Bitcoin satın aldım. Asla bir Satoshi satmadım.”

Saylor’a ait Bitcoin’lerin toplam değeri 2,5 milyar $ değerinde. Röportajda Saylor, kripto para birimi yeni rekor seviyelere ulaşmaya devam ederken Bitcoin yatırımcılarının şimdi biraz kar alması gerekip gerekmediği sorulduğunda uzun vadeli bir tutma stratejisini savunuyor.

“Bitcoin kullanma şeklinizin uzun vadeli bir tasarruf hesabı olduğunu düşünüyorum. Yani, paranızın bir kısmına kumar oynamayı, spekülasyon yapmayı ve tutkulu olduğunuz şeylere bahse girmeyi seviyorsanız, paranızın o kısmını alın ve yeni girişimlere yatırım yapın veya harika şeylere yatırım yapın. Önümüzdeki 20 yıl veya 30 yıl boyunca biriktirmek istediğiniz paranızın başka bir bölümünü alın ve bunu Bitcoin’e koyun. Sadece orada bırakın ve tüm gidiş gelişlere kendinizi kaptırmayın…

27.000 dolara satarsanız ve sonra bir sabah uyanırsanız ve 167.000 dolara çıktığında… 82.000 dolara çıkarsa… bir milyona ulaştığında kendinizi nasıl hissedeceksiniz. Bir milyona ulaştığında, onu 19 bin dolardan aldığınız ve 22 bin dolara sattığınızla övünecek misiniz? Kendinizi aptal gibi hissetmeyecek misiniz?”

Dalgalanmalar tekrarlanmayacak

Saylor ayrıca, Bitcoin’in ilk on yılında yaşanan dalgalanmanın ileriye dönük olarak tekrarlanmayacağına inandığını söylüyor.

“İlk on yılda, Bitcoin, offshore borsalarda kaldıraç oranına sahip bir grup traderın hakimiyetindeydi ve onlar spekülatörlerdi. Bu bir grup insandı. Mart ayından sonra bu yıl sigorta şirketlerine, şirketlere, hazinelere, kurumsal yatırımcılara sahipsiniz. Bunları altın yerine alıyorlar. On yıl boyunca bir enflasyon koruması olarak tutmak için satın alıyorlar. Kaldıraç kullanmıyorlar, açık deniz borsaları kullanmıyorlar, spekülatör değiller.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin