23.000 dolara ulaşan Bitcoin için analistler bu devasa fiyatları gündeme getirdi
23.000 dolara ulaşan Bitcoin için analistler bu devasa fiyatları gündeme getirdi

Bitcoin’den kâr etmek için ne kadar beklemek gerekiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitcoinEconomics.io tarafından ortaya çıkarılan yeni bir analize göre, Bitcoin’den kâr etmek için gerekli olan sürenin 1.335 gün veya kabaca 3 yıl 8 ay olduğu ortaya çıktı. Bu sürenin halving sürelerine dayanan dört yıllık döngü ile ilişkili olduğu görülüyor.

Bitcoin’den kâr etmek: Bekleme oyunu

Kesin manada kâr etmenin 1.335 gün sürmesi Bitcoin fiyatının 1150 dolara yükseldiği 2013 yılının sonundaki boğa koşusu ile ilişkilendiriliyor. Örneğin bu tarihlerde Bitcoin satın alan birinin belli bir seviyeyi kırması 2017 yılının ilk aylarına dayanıyor. Bu da 1.335 günlük bir süre anlamına geliyor.

Uzun bir süre değil

Bu sürenin göze hayli uzun göründüğü aşikar. Lakin karşılaştırmak gerekirse S&P500’de kesin bir kâr elde etmek için gereken sürenin 23 yıl olduğu belirtiliyor.

Ayrıca, bu analizin yalnızca kârın ölçeğine değil kâr elde etme ihtimaline de baktığını unutmamak gerekiyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin