https://kriptoparahaber.com/1-milyar-dolarlik-kilitli-degere-ulasan-ucuncu-defi-projesi-belli-oldu-curve.html
https://kriptoparahaber.com/1-milyar-dolarlik-kilitli-degere-ulasan-ucuncu-defi-projesi-belli-oldu-curve.html

Bitcoin’deki son sıçrama BitMEX’de satış pozisyonunda olan birçok yatırımcısı zarara uğrattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün gerçekleşen Bitcoin işlemlerinde 2019‘un en yüksek değeri olan 8.800 dolar aşılmadan önce BTC fiyatı dolar karşısında 8.000 dolar seviyelerinde seyrediyordu. Ve bu seviyelerden yaşanan fiyat sıçraması, BitMEX ’de kaldıraçlı işlem yapan birçok traderı zarara uğrattı. Satış pozisyonunda bulunan yatırımcıların toplamda 131,4 milyon dolar zarar etti.

Marjlı işlemlerde çoğu yatırımcı satış (short) pozisyonunda yakalandı

Çoğu BitMEX kullanıcısının Bitcoin’e karşı satış pozisyonunda olduğunu gösteren son hamle, Bitcoin’in 2019 için yeni bir zirve yakalaması ile yatırımcıların zarar etmesine yol açtı.

BitMEX, Bitcoin fiyatı yükseldiğinde 131.4 milyon dolar tutarında pozisyon kapama girişi kaydetti. O saatlerde, 287.000 alış pozisyonu ve buna karşılık yaklaşık 40 milyon satış pozisyonu bulunuyordu.

Bitmex’de işlemler şu an tersine dönmüş durumda

Şu anki durumda ise, 1 milyondan fazla alış pozisyonuna karşın 58.000 satış pozisyonu bulunuyor. Şu anda kapanan alış pozisyonları son 6 saat içinde 1,9 milyon dolar olarak kaydedildi.

Bu arada BitMEX sigorta fonu büyümeye devam ediyor. Fon şu an 26.667,5886 BTC’de ( yaklaşık 234.674.779 dolar)  seviyesinde bulunuyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin