bitcoin
2 Ay önce bu yeni Bitcoin parabolik yükseliş trendini de tahmin etmişti

2 Ay önce bu yeni Bitcoin parabolik yükseliş trendini de tahmin etmişti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Peter Brandt, onlarca yıllık teknik analiz deneyimine sahip tanınmış bir yatırımcı. Kripto piyasası yatırımcıları son zamanlarda Brandt’e çok ilgi göstermeye başladı. Çünkü tecrübeli yatırımcı, Bitcoin ve piyasa hakkında 2018 fiyatlarından yüzde 80’lik düşüşü ve son dönemdeki boğa tahminini de içeren bir takım doğru tahminlerde bulundu.

Bitcoin yılsonuna kadar 10.000 doları aşabilir mi?

Bitcoin (BTC) şu anda yaklaşık 8.000 dolarlık barajı sert şekilde aşıp 9000 dolar fiyatının hemen altında seyrediyor. Çoğu kripto para, kısa bir süre içinde – kripto pazarına özgü – fiyatlarda hızlı bir artış yaşadı; Bitcoin ilk önce 5000 dolar, sonra 6000 dolar ve 7000 dolar ‘ı kırdı. Yatırımcılar 8000 doların kırılması biraz daha zor bir seviye olarak görüyordu ve bazıları 10.000 dolar değerine yılsonuna kadar ulaşılıp ulaşılmayacağı konusunda şüpheliydiler.

Ancak mevcut durum, bu tahminlerin süresini kısaltacak gibi gözüküyor. Dün gelen sıçrayış mevcut durumdan olumlu bir sapmaya yol açmış olabilir. Bununla beraber birçok analist yılsonuna kadar daha yüksek seviyelere işaret eden birkaç teknik göstergenin üzerinde duruyorlar.

Crypto market prices

Brandt ayrıca, şu an 265 dolar olan Ethereum’un (ETH) fiyatında da mevcut artış doğru bir şekilde öngörmüştü. Diğer altcoinlere gelince, Litecoin (LTC) 100 dolar seviyesini geçti ve şimdi 115 dolara doğru ilerliyor, Cardano (ADA) ve EOS (EOS) da sırasıyla 0.086 dolar ve 6.93 dolara kadar yükseldi.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin