Bitcoin (BTC) fiyatı yeni bir rallinin eşiğinde olabilir
Bitcoin (BTC) fiyatı yeni bir rallinin eşiğinde olabilir

Bitcoin’de yükseliş mi geliyor? İşte tüm endişeleri dağıtacak Bitcoin (BTC) yorumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) Çarşamba günü iki günde %10 değer kaybetti. Ama geçmiş performanslara dayanan kısa vadeli bir iyileşme nedeniyle yeni bir Bitcoin rallisi görebilir miyiz?

Bitcoin (BTC) fiyatı yeni bir rallinin eşiğinde olabilir

CoinDesk.com’a göre, Bitcoin fiyatları son 48 saatte, 14 Kasım sabahı 6,278 dolar ile 5.5577 dolar arasında keskin bir düşüş gösterdi. Lider kripto para Perşembe günü 5.188 dolar seviyesinden işlem görmeye başladı. Günü büyük ölçüde değişmeden 5.580 dolar seviyesinden işlem görerek devam etti. Bu fiyat salınımı, uzun kuyruklu doji mumları olarak biliniyor, neredeyse aynı açılış ve kapanış fiyatlarına sahip bir ticaret modeli. “Candlestick” altta yatan güvencenin gelecekteki yönüne dair kararsızlık sinyali veriyor.

Fiyat serbest düşüşünün altında “mum” ortaya çıktığından, kararsızlık ağırlıklı olarak titiz satıcılar arasında olduğu şeklinde yorumlanıyor. Bu düşüşte bir tükenme belirtisi olduğu düşünülüyor. Bitcoin, 2018 yılında benzer uzun kuyruklu mumları takip eden günlerde benzer düzeltici rallilere tanık oldu.

Bitcoin fiyatı 6 Şubat’ta uzun kuyruklu bir mum oluşturdu ve önceki iki haftada 11.700  dolar seviyesine yükseldi. Ayrıca 5 Nisan’da uzun kuyruklu bir mum 9.900 dolarlık ralliyi getirdi. Bu desen, Haziran ve Ağustos aylarında tekrar edildi. Bu, analistlerin bir kurtarma toplantısı olacağına inanmasını sağladı.

Yani bu bir boğa koşusunun başlangıcı mı?

Benoit Coeure’nin yorumları, Bitcoin’in nispeten fiyat artışını yansıtıyor

Gerçek bir test, son aylarda elde edilen uzun vadeli bir alt fiyat olan 6.000 kuzeyindeki dönüş fiyatı. Bununla birlikte, bu seviyenin altında bir kırılma, yangın satışının yeniden başlamasına işaret edebilir. Bitcoin, Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu üyesi olan Benoit Coeure’den başka bir darbe aldı. Dün Benoit Coeure, Bitcoin’i “balon, ponzi şeması ve çevre felaketi” olarak tanımladı.

Coeure’nin yorumları, Bitcoin’in nispeten fiyat artışını yansıtıyor. Bu durum, BTC’nin 2017 yılının başında 1.000 dolar seviyesinden daha düşük bir seviyeye geldiğini ve yıl sonunda yaklaşık 20.000 dolar seviyesine yükseldiğini gösteriyor. 2018’in türbülansına rağmen, fiyatlar 2017’nin boğa güresinden önceki seviyelerin çok üstünde. Benoit Coeure konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin son derece zekice bir fikirdi. Ne yazık ki, her zeki fikir iyi bir fikir değil. Birden fazla şekilde, Bitcoin finansal krizin kötülüğü.

Bitcoin, 10 yıl önce 2008’in sonuna doğru gizemli Satoshi Nakamoto tarafından piyasaya sürüldü.

Express.co.uk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin