İşte Pantera Capital’in Bitcoin’de iddialı fiyat hedefleri
İşte Pantera Capital’in Bitcoin’de iddialı fiyat hedefleri

Bitcoin’de iddialı fiyat hedefleri: “2018’de 21.000 dolar, 2019’da ise 67.500 dolar olacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

27 Temmuz’da Blockchain odaklı yatırım şirketi Pantera Capital’in bir blog yazısında Pantera Bitcoin Fonu’nun son beş yıl içinde %10.136,15 oranında getiri elde ettiğini açıkladığını daha önce bildirdik. Ayrıca Pantera Capital, aynı blog yazısında iddialı fiyat hedefleri ile Bitcoin (BTC) fiyatının 2019 yılı sonuna kadar 67.500 dolara ulaşmasını beklediğini de belirtiyor.

Pentera’nın Bitcoin Fonu, bu yıl beşinci yıl dönümünü kutluyor

Pantera, 2013 yılında eski trader ve serbest yatırım fonu yöneticisi olan Dan Morehead tarafından kuruldu. Şirketin yönetimi altında bulunan varlıkların toplam değeri 700 milyon doların üzerinde.

Pentera’nın Bitcoin Fonu, bu yıl beşinci yıl dönümünü kutluyor. Bu nedenle şirket, 2013 yılında CEO tarafından yatırımcılara gönderilen iki e-postayı paylaşmanın ilginç olacağını düşündü. Bu e-postalarda Bitcoin’in küresel bir para birimi haline geleceği belirtiliyor. Ayrıca Bitcoin, bu e-postalarda önde gelen kripto paranın yıllar öncesinden 5.000 dolar seviyesini göreceği de vurgulanıyor.

İşte Pantera Capital’in Bitcoin’de iddialı fiyat hedefleri

Söz konusu blog yazısında şirket, Temmuz 2010’den bu yana Bitcoin‘in logaritmik fiyat grafiği incelendiğinde çok tutarlı bir üstel büyüme sergilendiğini gördüklerini belirtiyor. Pantera, 2019’un sonundaki tarihi eğilim çizgisini kullanarak 2018 yılı sonuna kadar fiyatın 21.000 dolar, 2019 sonuna kadar ise 67.500 dolar olacağını söylüyor. Dan Morehead, bu fiyatların oldukça mantıklı tahminler olduğunu öne sürüyor.

Cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin