Bitcoin Cash 27 Ekim
Bitcoin Cash 27 Ekim fiyat analizi: 440 dolar seviyesi hala önemini koruyor

Bitcoin Cash 30 Temmuz fiyat analizi: BCH kritik seviyelerde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 30 Temmuz fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde belirledik:

  • Bitcoin Cash fiyatı, önemli hareketli ortalama seviyelerini test ediyor.
  • BCH fiyatı yeni bir satış dalgasına maruz kalabilir.
  • Olası bir düşüş senaryosunda kısa vadede önemli destek seviyeleri bulunuyor.
  • Bitcoin Cash’in son 24 saatte dolar ve Bitcoin karşısında herhangi bir kaybı yada kazancı bulunmuyor.

Bitcoin Cash 30 Temmuz teknik analizi

Bitcoin Cash fiyatının haftaya başlarken, BCH/USD saatlik fiyat hareketlerinde 200 hareketli ortalama seviyesi olan 822 dolarda seyretmesi dikkat çekiyor. 100 hareketli ortalamanın daha uzun vadeli 200 hareketli ortalamayı aşağı yönlü kesmesi bir aşağı yönlü eğilimin başlama sinyali olarak görülse de, eğilim henüz teyit edilmiş gözükmüyor.

İlerleyen saatlerde Bitcoin Cash fiyatının ortalamaların altında kalmaya devam etmesi düşüş eğiliminin teyidini getirebilir. Bu durumda ilk karşılaşılacak olan destek noktası ise son yüksek ve dip seviyelerin referans alınarak belirlendiği, Fibonacci seviyelerinden fib 38,2 seviyesi olan 813 dolar olarak gözüküyor. Bu seviye ilerleyen saatlerde ana destek trendine denk geleceği dikkatle takip etmek de yarar vardır.

Olası bir satış baskısının artışı durumunda 813 dolar desteği aşağı yönlü olarak kırılır ise, fiyatın kısa vadede dolar karşısında 800 doların altına sarktığını görebiliriz.

Aksi yönde kripto piyasasını tetikleyici olumlu gelişmeler de Bitcoin Cash fiyatı üzerinde etkili olabilir. Bu durumda ilk olarak saatlik basit hareketli ortalamaların birer dinamik destek olarak görüp, fiyatın Fib 61,8 olan 830 dolar direncini test edebileceğini söyleyebiliriz. 200 hareketli ortalamanın üzerine çıkıldığında açılabilecek bir alış pozisyonu yine bu seviyenin altını stop konularak takip edilebilir.

Bitcoin Cash 30 Temmuz önemli destek ve direnç seviyeleri

3. direnç 872,83
2.direnç 857,67
1.direnç 844,33
pivot 830,17
1.destek 813,83
2. destek 800,67
3.destek 787,33

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin