Ran Neuner Bitcoin’de ve diğer kripto paralarda büyük bir sıçrama bekliyor
Ran Neuner Bitcoin’de ve diğer kripto paralarda büyük bir sıçrama bekliyor

Bitcoin’de büyük bir sıçrama bekleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarında hakim olan görüş, New York’ta yaklaşan Blockchain haftasının da etkisiyle yükseliş eğilimi yönündeydi. Ancak yakın zamanda patlak veren iki olay piyasaları olumsuz etkiledi. Piyasayı etkileyen bu olayların ilki Mt. Gox cüzdanlarından 8.200 Bitcoin’in piyasalara sürülmesi, ikincisi ise Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası olan Upbit’in bir dolandırıcılık soruşturması kapsamında polis baskınına uğramasıydı. Ancak buna rağmen bazı analistler Bitcoin’de büyük bir sıçrama bekliyor.

Ran Neuner Bitcoin’de ve diğer kripto paralarda büyük bir sıçrama bekliyor

9.300-9.400 dolar seviyelerinde seyreden Bitcoin, bu iki haberle birlikte 8.500 dolar seviyesine kadar geriledi. CNBC Africa’da Crypto Trader programını yapan Bitcoin‘in erken yatırımcılarından biri olan Ran Neuner, Bitcoin’den bu noktada büyük bir sıçrama beklediğini söyledi. Ayrıca Ran Neuner, Upbit borsası üzerinden yapılan satışların kısa zamanda piyasaya tekrar alış olarak geri döneceğine inanıyor.

“Upbit olayı piyasayı yüzde 15 aşağı veya yukarı taşımamalı.”

Konuyla ilgili görüşlerini kişisel Twitter hesabından paylaşan Ran Neuner, şunları söyledi:

Kaynakla iletişim kurdum. Bu sabah yetkililer tarafından Upbit ziyaret edildi ve kayıtlar ele geçirildi. Borsada herhangi bir şüpheli etkinlik bulunamadı. Soruşturma devam ediyor. Bu, olay piyasayı yüzde 15 aşağı veya yukarı taşımamalı. Bu satışlar, Upbit’teki fonlarının durumundan endişe duyan kişilerden kaynaklanıyor. Bu insanlar kripto para yatırımcıları ve kripto para ticaretini bırakmayacaklar. Yatırımlarını diğer borsalara kaydıracaklar ve yeniden kripto para satın alacaklar. Bu nedenle Bitcoin ve benzeri kripto paralarda büyük bir sıçrama bekliyorum.

Ran Neuner’in paylaşımına bazı Twitter kullanıcıları, tweet altında, “O zaman neden satış yapmak yerine başka borsaya transfer etmiyorlar?” şeklinde sorular yöneltti. Bir Twitter kullanıcısı ise bu soruya, şu şekilde yanıt verdi:

Borsada 10 kripto para olduğunu düşün. Her şeyi Bitcoin’de mi birleştirirsin ya da ayrı ayrı transfer mi yaparsın?

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

No1geekfun

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin