GoChain (GO) oyların %46’sını aldı
GoChain (GO) oyların %46’sını aldı

Binance listeleme yarışmasının sonucunu açıkladı: Kazanan GoChain (GO)

service service
Share

Share This Post

or copy the link

GoChain (GO), ayın yarışması olan Binance Community Coin’in 9. turunu kazandı. Sonuç olarak, GO tokeni Binance borsasında ücretsiz olarak listelenecek.

GoChain (GO) oyların yüzde 46’sını aldı

GoChain’in ne zaman listeleneceği henüz belli değil. Ancak Binance sonraki bir tarihte daha fazla açıklama yapacak. GO, ücretsiz bir giriş için aday gösterilen beş kripto paradan biriydi. Byteball, Cortex, Everipedia ve MediBloc da diğer adaylardı. Ancak GoChain yarışmadaki oyların %46’sından fazlasını aldı. Everipedia %23 ile ikinci oldu ve Cortex %14 oy ile üçüncü oldu. MediBloc sadece 257 oy aldı ve oyların %6’sı ile beşinci oldu.

Seçmenler oylarını kullanmak için 0,1 BNB ödedi. Toplanan tüm BNB, Binance tarafından Lucky Draw Pool’a yerleştirildi. Değişim havuzuna 1.500 BNB daha ekledi, bu da Lucky Draw için toplam havuzu 1.891,7 BNB’ye (yaklaşık 21,500 dolar) getirdi. Lucky Draw, 5 Eylül 07:00 UTC’de canlı olarak yayınlanacak bir çekilişte 500’ün üzerinde kazanana bölünecek.

GoChain, ICO’yu bu yılın Mayıs ayı sonunda tamamlamıştı

GoChain, ICO’yu bu yılın Mayıs ayı sonunda tamamladı. Kripto para ve dApps için 10 kat daha fazla merkezi olmayan, 100x daha hızlı, 1000x daha yeşil bir platform yaratmayı hedefleyen bir proje. Şu anda 36 milyon dolarlık bir piyasa hacmine sahip. GO token son 24 saatte %10’un üzerinde bir artış gördü.

GoChain (GO) fiyat grafiği
GoChain (GO) fiyat grafiği

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin