Bitcoin zengini ikizlerden sürpriz Ethereum itirafı!
Bitcoin zengini ikizlerden sürpriz Ethereum itirafı!

Bitcoin zengini ikizlerden sürpriz Ethereum itirafı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Winklevoss kardeşler olarak bilinen Tyler ve Cameron Winklevoss’un, Bitcoin servetlerine ek olarak önemli miktarda Ethereum tuttukları ortaya çıktı.

Bitcoin varlıklarında tahmini 1 milyar doları aşan tahmini net değere sahip Winklevoss kardeşler, yakın zamanda yapılan bir röportajda, Ethereum’a da büyük miktarda yatırım yaptıklarını söyledi.

“Çok büyük bir Ethereum varlığına sahibiz.”

Defiant’tan Camila Russo’ya konuşan Tyler ve Cameron, Ethereum’da önemli bir birikim tuttuklarını itiraf etti.

Çok fazla Ethereum’a sahibiz. Oldukça fazla… Birkaç yıl önce çok fazla ETH satın almak için birlikte çaba gösterdik. Sanırım herhangi bir kişinin standardına göre “servet” sayılabilecek kadar ETH’miz var.

İkizler tam ETH varlıklarını açıklamamış olsa da Bitcoin varlıklarından pek de aşağı kalır miktarda olmadığını ifade ediyorlar.

Kripto para borsası Gemini’yi kuran Winklevoss kardeşler, daha önce hedeflerinin dünyadaki toplam Bitcoin arzının yüzde 1’ini tutmak olduğunu bildirmişlerdi. İkizler 2013’te, bugünkü kura göre 1,1 milyar dolara tekabül eden 120.000 BTC’den fazla varlığa sahip olduklarını belirtmişti.

cryptoglobe

Bitcoin balinalarının sayısında kritik artış! Fiyatı yükseltebilir mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin