Bitcoin yükselirken Bakkt günlük hacminde Yeni ATH'ye ulaşıyor
Bitcoin yükselirken Bakkt günlük hacminde Yeni ATH'ye ulaşıyor

Bitcoin yükselirken Bakkt günlük hacminde Yeni ATH’ye ulaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Futures, özellikle Intercontinental Exchange [ICE] dijital varlık platformu Bakkt ‘ı piyasaya sürdükten sonra kripto endüstrisinden büyük ilgi gördü. Borsa ilk gününde 71 BTC gibi düşük bir işlem hacmi gördükten sonra, pek çoğu Bakkt’ın piyasa üzerindeki etkisi hakkında spekülasyonlarda bulundu. Ancak, platform kısa sürede hacmini artırdı ve yukarı yönlü bir ivme yakaladı. Borsadan gelen en son güncellemeye göre, Bakkt’daki günlük hacim yeni bir en yüksek değer (ATH) yakaladı.

Platformun günlük hacim takipçisi Bakkt Volume Bot’a göre, Bakkt’ın günlük hacmi 45.56 milyon doları gördü ve toplam 6312 BTC tutarında sözleşme yapıldı. İzleyici ayrıca, hacminin borsada 50.48 milyon $ ‘a kadar çıkabileceğini tahmin etti.

 

Daha önce, 28 Kasım 2019’da Bakkt, 5147 BTC değerinde işlem sözleşmesiyle 38.74 milyon dolar ile en yüksek değerine ulaşmıştı. Şu anki ATH hacmi, önceki tahmin olan 41 milyon dolar olarak aşmış durumda.

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, Bitcoin fiyatı çoğunlukla yatay hareket ediyordu. Bununla birlikte, dün başlayan işlemlerde piyasayı domine eden kripto para fiyatı büyük bir artış kaydetti. Bitcoin, 7.452 dolara yükselmeden önce 6.620 dolardan işlem gördü.

Ek olarak, bir başka önde gelen Bitcoin türev platformu olan CME de Bitcoin Vadeli İşlemleri günlük hacminde bir artış gördü. Daha önce 27 Kasım’da, CME’de günlük işlem, 11.761 adet sözleşme ile aylık bazda en yüksek seviyeye ulaşmıştı. Yaklaşık bir ay içinde, günlük işlem 13.137 sözleşmenin platformda işlem görmesiyle bu rekor egale edildi. Böylece 5 BTC’yi temsil eden her bir sözleşme ile, hacim yaklaşık 489 milyon dolara yükseldi.

Bu hafta başlarında, Bakkt’ın açık pozisyonları, Bitcoin’in 7.000 doların altına düşmesine rağmen yeni en yüksek değerine ulaştı.

ambcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin