Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar
Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar

Bitcoin Yukarı, Coinbase Aşağı: Kripto borsası kesinti sorununu araştırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük trafiği kaldıramayan önde gelen kripto para borsası Coinbase bir kez daha kesintilerden etkileniyor.

Downdetector.com’a göre, saat 12: 37 (UTC)’deki raporlarda büyük bir artış oldu.

Downdetector coinbase

Gün içinde Bitcoin, gezegendeki en zengin kişi olan Elon Musk‘ın Twitter biyografisine eklenmesinin ardından yüzde 19’un üzerinde bir artışla haftanın en yüksek seviyesi olan 38.249 dolara ulaştı.

Borsalar talebe ayak uydurmakta zorlanıyor. Coinbase dün, bu yıl doğrudan bir liste yoluyla halka açılma planını resmen onayladı.

Dünya çapında 43 milyon kullanıcıya sahip en büyük ABD borsası olmasına rağmen, piyasadaki dalgalanmalardaki hızlı artışlarla aynı zamana denk gelen tekrarlayan kesintiler nedeniyle sürekli eleştirilere maruz kalıyor.

Bununla birlikte Coinbase, muazzam talep nedeniyle şu anda mücadele eden tek borsa değil.en büyük rakibi Binance, çok sayıda yeni kullanıcı kaydı nedeniyle para çekme işlemlerini kısaca askıya almak zorunda kaldı.

Ayrıca çekim işlemleriyle de ilgili açıklama yapan Binance, özellikle doge coin’e olan talepten dolayı çok fazla yeni adres açılmasının sistemde bir tıkanıklığı neden olduğu ve buna kısa bir süre yetişemediklerini dile getirdiler.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin