"Bitcoin yıl sonunda 50.000 dolar olacak!"

“Bitcoin yıl sonunda 50.000 dolar olacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitMEX’in CEO’su: “Bitcoin yıl sonunda 50.000 dolar olacak!” iddiasını yeniledi. BitMEX’in CEO’su Arthur Hayes, CNBC’nin canlı yayınına katılarak Bitcoin’e  ilişkin fiyat tahmini hakkında konuştu.

Arthur Hayes, Citigroup ve Deutsche Bank’ta üst düzey bir trader oldu

Wharton School of Business’dan mezun olan Arthur Hayes, geleneksel finansal enstrümanlarının ticaretini yapma yeteneğiyle ünlü. Mezun olduktan kısa bir süre sonra Hong Kong’a taşındı ve Citigroup ve Deutsche Bank’ta üst düzey bir trader oldu.

Geleneksel varlıklardan dijital varlıklara geçiş yapan Arthur Hayes, dünyanın en büyük Bitcoin ticaret platformlarından biri olan BitMEX’in CEO’su olarak görev yapmakta.

“Bitcoin yıl sonuna kadar 50.000 dolara ulaşacak.”

CNBC’de yayınlanan Fast Money programında Melissa Lee’nin sorularını yanıtlayan Arthur Hayes, Bitcoin’in gelecekteki değeri konusundaki olumlu düşüncelerini açıkça belirtti. Bitcoin fiyatı sert bir şekilde düştüğü Ocak ayından sonra Arthur Hayes’e, tahmininin değişip değişmediği sorulduğunda, şunları söyledi:

“Yoo hayır. Tahmin etmek benim işim. Doğru ya da yanlış olsun, benim için önemli değil.”

Arthur Hayes, hala Bitcoin’in 2018 yılı sonuna kadar 50.000 dolar olacağına inanıyor.

Arthur Hayes: “Bitcoin’e yatırım yapmak riskli.”

Arthur Hayes, bu tahmini ilk kez Aralık ayının başında Bitcoin’in henüz 20.000 dolar seviyesine ulaşmadığı zaman yaptı. Arthur Hayes o günkü konuşmasında şunları da belirtti:

“Yüksek volatilitenin Bitcoin’e olumlu yansıdığını düşünüyorum. Çünkü daha fazla haber üretiliyor ve bu haber daha çok insanı kripto para piyasasına çekiyor. Bitcoin aslında spekülatif bir varlık. Bitcoin’e yatırım yapmanın riskli olmadığını iddia eden kişi kendini kandırıyor. 10 yıl gibi kısa bir süre içinde sıfırdan 200 milyar doları aşan bir varlıktan söz ediyoruz. Bitcoin’e yatırım yapan herkese, kaybetmeyi göze alabileceklerinden daha fazla para yatırmamasını tavsiye ediyorum. Günde 10 ila 20’den fazla volatiliteye sahip herhangi bir varlık sınıfının ticareti yapılmalı.”

Arthur Hayes son olarak açıklamalarına şunları ekledi:

Bitcoin’in 2019 yılına kadar 50.000 dolara ulaşacağını düşünüyorum.

Bu arada Arthur Hayes, Pazartesi günü başlayan dünyanın en büyük kripto para ve Blockchain etkinliği olan Consensus 2018’e turuncu bir Lamborghini Huracan ile katılarak, dikkatleri üzerine çekti.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin