Tecrübeli analist, “Bitcoin rallisi yakında” dedi ve yine bildi!
Tecrübeli analist, “Bitcoin rallisi yakında” dedi ve yine bildi!

Bitcoin uzmanı Peter Brandt: “Altcoin’ler ucuz bir numara, Bitcoin parabolik büyümesi başladı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tecrübeli analist Peter Brandt, kripto para birimi sektöründe Bitcoin ile ilgili hakim hissiyatını tekrar oluştuğunu doğruladı ve yeni bir ATH’nin yolda olduğunu söyledi. CNBC’nin Crypto Trader’ında Ran Neuner ile programa katılan Brandt, Bitcoin’in “çok net bir zemin oluşturdu” ğunu ve yakında 2013 yılında yaşadığı parabolik hareketi yaşayacağından emin olduğunu söyledi.

Bitcoin desenleri tekrarlanacak

Brandt, bunun yükseliş beklentilerinin temeli olduğunu söyledi. Ona göre, 2011 ve 2012’de 2013’e giren desenler nadirdir, ancak analist kısa bir süre sonra Bitcoin tarafından yeniden tekrarlanacağından emin.

“Altcoin’ler ucuz numara”

Bitcoin adına konuşurken ve parlak bir geleceğin güvencesini verirken Brandt, altcoin’lerin yalnızca bir süredir Bitcoin yatırımcılarının dikkatini dağıtmakta başarılı olan “ucuz numaralardan” başka bir şey olmadığını söyledi. Bir Twitter gönderisinde, düşük fiyat teklifinden dolayı altcoin’lerin yatırımcıların dikkatini dağıtdığını söyledi.

XRP 0,30 dolardan düştü

XRP hakkında konuşan Brandt, sadece Bitcoin almanın bir işareti olduğunu söyledi. Daha önce, 0,3 dolarlık XRP fiyatının korunması gereken hassas bir değer olduğunu, aksi takdirde varlığın düşeceğini söyledi. Ancak, 2018’de piyasanın çökmesiyle birlikte Bitcoin’in yakında önemli bir yükseliş aşamasına gireceğini vurguladı.

Diğer bazı trader’lar ve analistler 2019’da, 6.000 doları geçtikten sonra Bitcoin büyümesini öngördüler. Ancak, Brandt, kamuoyuna dayalı bir tahminde bulunmak yerine, tarihin kendisini tekrar ettiğini görüyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin