featured

Bitcoin fiyat analizi: Bitcoin kısa vadede yeniden yükselişe geçecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, geçtiğimiz ekim ayında hızlı bir yükselişle kripto para piyasasında bir boğa rallisi yaşatmıştı. Yatırımcıların beklemediği bu yükseliş, 2023 yılının son çeyreğinin ikinci ayına girerken dijital varlıklara olan talebi yeniden arttırdı.

Yatırımcıların Bitcoin’e olan güveni düşük

Son yedi gün içinde kripto para kralı BTC’nin fiyatı yüzde 3’ün üzerinde artış gösterdi. Momentum düşmüş olsa da fiyat grafiği hâlâ yeşil renkte kaldı. Birçok veri firmasından alınan verilere göre BTC’nin değeri sadece son 24 saat içinde yüzde 2,5’in üzerinde artış gösterdi.

Yazım sırasında BTC, 690 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile 35.379,27 dolardan işlem görüyordu. Her ne kadar bu olumlu bir ivme olarak kabul edilse de Bitcoin için daha olumlu şartlar mevcut. 24 saatlik işlem hacminin de yaklaşık yüzde 90’dan fazla bir yükseliş yaşadı. Bu da yatırımcıların aktif olarak coin ticareti yaptığını gösteriyordu.

Dijital paranın fiyatı yükselirken piyasa duyarlılığı satıcıların lehine döndü. Analistlerin gösterdiğine göre bu, token etrafındaki yükseliş duyarlılığının düştüğünü gösteren verilerden açıkça anlaşılıyordu. Bununla birlikte Sosyal Etkileşimler de geçen hafta düştü. Bu da Bitcoin’in sosyal medyada da popülaritesinin bir miktar azaldığı şeklinde yorumlanabilir.

Bitcoin kısa vadede yatırımcıları şaşırtacak mı?

Kriptoların kralı CryptoCon’un popüler X (eski adıyla Twitter) hesabı, piyasa duyarlılığının düşüş eğiliminde olmasına rağmen önemli bir yükseliş ölçütünü vurguladı. Analistin tweetine göre döngü için en önemli BTC gösterge kırılmalarından biri, bu döngüde nadiren ikinci kez gerçekleşti.

Bu sadece kısa vadede yaşanacak iyi şeylerin habercisi olmakla kalmıyor, aynı zamanda en büyük tarihsel hareketlerin başlangıcını da işaret ediyor. Blok zincirinin istatistiklerine daha yakından bakmak BTC fiyat hareketlerine ışık tutuyor.

Bitcoin

CryptoQuant aracılığıyla analiz edilen ek verilere göre BTC üzerindeki satış baskısı basın zamanında yüksekti. Bu durum, döviz rezervinin artıyor olmasından da anlaşılıyordu. aSORP da kırmızıdaydı, bu da daha fazla yatırımcının tokenı kârla sattığı anlamına geliyor ki bu da olası bir piyasa zirvesine işaret edebilir.

Bununla birlikte, BTC’nin Fonlama Oranı ve Alıcı Alış Satış Oranı gibi türev ölçümleri yeşil renkteydi, bu da vadeli işlemler piyasasındaki yatırımcıların yayın sırasında daha yüksek fiyattan BTC satın aldığını gösteriyordu. Kripto para liderine olan talep artarken BTC madenciliği de yatırımcıların dikkatini çekiyor. Madencilik konusunda potansiyel projelerden biri de Bitcoin Minetrix oluyor.

Bitcoin Minetrix nedir?

Sıradan insanların merkezi olmayan BTC madenciliğine katılmasını sağlayan bulut madenciliği platformu Bitcoin Minetrix, ön alımla yatırımcılara sunuluyor. Platform, yatırımcılara sağladığı avantajlarla üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldırıyor ve minimum uzmanlık ile pasif gelir elde etmeye olanak veriyor. Güvenli ve şeffaf bir deneyim sağlamak için bulut madenciliğini tokenize ediyoruz.

BTCMTX tokenları satın almak için ise ETH, USDT, BNB veya banka kartı kullanarak hemen madenciliği başlamak mümkün. Aynı zamanda kullanıcılar, bulut madenciliği kredisi kazanmak için BTCMTX tokenlerini kolayca stake edebilirler.

Bu merkezi olmayan yöntem, kullanıcıların çıkarlarını koruyarak güvenli ve şeffaf bir madencilik deneyimi sağlar. Stake yapmak ise oldukça kolay! Yatırımcılar ‘Buy & Stake’ seçeneğini seçerek hemen stake etmeye başlayabilir ve daha fazla BTCMTX token kazanabilir.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

 

ambcrypto


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin