Bitcoin'de bu metrik satın alma zamanının geldiğini söylüyor
Bitcoin'de bu metrik satın alma zamanının geldiğini söylüyor

Bitcoin yeni seviyesine doğru ilerliyor – parabolik hareket mi geliyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin için hızlı bir dönüş, günlük %8 kazanç sağladı. BTC 30.000 $’ın altında daha derin bir tersine dönüşün ipucunu vermiyor.

Yeni tüm zamanların en yüksek seviyesi ile Bitcoin fiyatı 30.000 $’a yaklaştı

Bitcoin (BTC), yeni bir toparlanma ile tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 28.400 doların üzerine çıkmasının ardından 30 Aralık’ta rekorlara geri döndü.

BTC fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, BTC / USD’nin Çarşamba günü işlem sırasında mevcut tarihi zirvesini ele aldığını gösterdi.

Fiyat 28.560 $’a gelirken günlük kazançlar yazının yazıldığı sırada %7.5 oldu.

Hareket, Bitcoin’i yıl sonundan önce 30.000 dolarlık psikolojik direnç seviyesine yaklaştırıyor. Bu seviye birkaç hafta önce imkansız gibi görünüyordu.

Analistler hala bir tersine çevirmenin en büyük kripto para birimini 19.500 $’lık mevcut desteğe indirebileceğine inanıyor.

Salı günü, Cointelegraph Markets analisti Michaël van de Poppe, yine de tüm zamanların en yüksek seviyelerinin yollarını açmak için kırılması gereken kritik alan olarak 27.500 $’ı vurguladı.

Ethereum fiyatı altcoin kazançlarına yol açıyor

Ethereum (ETH), gün içinde %5,5 yükseldikten sonra 740 $ ‘a yaklaşırken, büyük üst altcoinler arasındaki zincirleme etki açıkça hissedildi.

Polkadot (DOT), haftalık performansında %50’ye yakın artış gösterdi.

Daha önce olduğu gibi istisna, büyük borsalar tarafından devam eden listeden çıkarmaların duyarlılığı daha da ağırlaştırdığı için günlük kayıplara devam eden XRP idi. Sorunlu kripto para yine de 0,20 doları geri almayı başardı.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir