featured
Bitcoin yeni rekoru 20bin dolar

Bitcoin yeni rekoru 20 bin dolar olarak kaydedildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yarından itibaren ABD’nin vadeli işlemler borsası CME Bitcoin’i listelemeye başlıyor ve daha bu günden Bitcoin yeni rekoru 20 bin dolar olarak kaydedildi.

Türkiyede en yüksek Bitcoin fiyatına ise Paribu ulaştı, gün içinde kaydedilen en yüksek işlem kuru 79.999 TL olarak kaydedildi.

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin yeni rekoru 20 bin dolar’ı aştı ve gün içinde gördüğü en yüksek kur 20 bin 89 dolar olarak kaydedildi.

Bitcoin yeni rekoru
Coinmarketcap Bitcoin yeni rekoru grafiği

18 Aralık Pazartesi CME’nin Bitcoin’i listelemeye başlayacak olması, henüz hafta sonunda itibaren etkisini göstermişe benziyor. Pazar gününe 18 bin dolar seviyelerinden başlayan Bitcoin fiyatı 24 saatte %8 artış gösterdi.

Tablo, geçtiğimiz hafta CBOE vadeli işlemler borsasının Bitcoin’i listelemeye başlamasıyla yaşanan görüntüyle bağdaşıyor. Borsa’nın BTC’yi listelemesinden hemen önce düşen Bitcoin fiyatı, borsayla birlikte 16bin dolar seviyelerinin üzerine tırmanmıştı.

Aynı hareket yaşanırsa şayet, Bitcoin fiyatının 24 bin dolar seviyesine kadar tırmanabileceğini düşünenlerin sayısı oldukça fazla.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin