Bitcoin eleştirmeninden itiraf: “Bitcoin cazibesine daha fazla dayanamayabilirim.”
Bitcoin yeni bir fiyat patlaması için düzenlemelerde istikrar istiyor

Bitcoin yeni bir fiyat patlaması için hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Analistlere göre Mart ayından beri ilk kez Bitcoin (BTC), yazının yazıldığı tarihte 9.000 dolardan 9.300 dolara yükseldi ve Bitcoin yeni bir fiyat patlaması için hazırlanıyor. Bitcoin şu anda 9.386 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

“Bitcoin için büyük bir fiyat artışı kaçınılmaz.”

Bu artış Bitcoin’in neredeyse, 20.000 dolara ulaştığı 2017 yılında yaşanacak seviyelerden daha da yüksek seviyelere yükseldiğini gösteriyor. Bu olumlu fiyat tahmini, Bitcoin için satın alma siparişlerinde büyük bir artış gösteren piyasa faaliyeti ile ilgili. Aslında, satın alma siparişleri, Cryptoslate tarafından belirtildiği üzere Mart 2017’den bu yana ilk kez piyasa faaliyetinin %92’sini oluşturmakta. Cryptoslate konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Kripto para pazarına baskı uygulayan çok sayıda satın alma emriyle, önemli bir fiyat değişimi büyük olasılıkla muhtemel. Büyük bir fiyat artışı kaçınılmaz.

Kısmen kripto para birimi düzenlemesini  çevreleyen belirsizlik nedeniyle, işler kripto para sektöründe biraz  sarsılmış durumda. Örneğin,  New York Başsavcısı Eric Schneiderman’ın Gemini ve Coinbase gibi kripto para birimi borsalarına ilişkin soruşturma raporları, Bitcoin’in ay ortası kazanımlarını geçici olarak dondurdu.

Bitcoin yeni bir fiyat patlaması için düzenlemelerde istikrar istiyor

Analistler, doğru düzenleme tarzının, Bitcoin’in ilerlemesi için bir artış anlamına gelebileceğine inanıyor. Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde, Bitcoin ve temelindeki Blockchain teknolojisinin insanların tasarruf biçimini değiştirmesine ve yatırım yapabilmesine olanak sağladığını ve kripto paraların önemli yararlarının olabileceğini belirterek açıklamalarına şunları ekledi:

Kripto paraların ekonomik dengeyi bozacağına dair korkular var. Burada yapılması gereken, gerçek tehditler ile yersiz korkuların ayrımının iyi bir şekilde yapılmasıdır. İşte bu yüzden, kripto paralara yaklaşırken adil olmak zorundayız. Bu sayede hem daha verimli kurallar koyabilir, hem de kripto paraların sonsuz potansiyellerini açığa çıkarıp, yenilikçi işler başarabiliriz.

Bitcoin’in, 10.000 dolarlık psikolojik engeli aşması gerekiyor

Christine Lagarde’nin iyimser yorumları, kripto para piyasasında, diğer büyük dijital para birimlerinin, son zamanlarda Bitcoin’in kazanımlarını yansıtan ve hatta aşan bazı hallerini görmesini sağladı. Bitcoin’in,  momentumunu hızlandıracak ve piyasada bir boğa fazını tetikleyebilecek olan 10.000 dolarlık psikolojik engeli aşması gerekiyor. Bir Blockchain ve kripto para birimi danışmanı olan Oliver Isaacs konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin son yedi günde %15’in üzerinde ve boğaların geri döndüğüne dair net işaretler var. Geçtiğimiz birkaç ay içinde, Bitcoin kendi değerinin yaklaşık dörtte üçünü kaybetti. Ancak şimdi yatırımcılar kripto parada çok fazla değer görüyor ve piyasada hacimler hızla artıyor. Bitcoin, 10.000 doları ve momentum osilatörlerini satın almanın yolunda ilerliyor.

Bitcoin çok yakında 11.800 dolar seviyesini görebilir

Bu bakış açısı, sektördeki diğer kişiler tarafından da paylaşılmakta. Blue Lines Futures’ten piyasa stratejisti Bill Baruch, CNBC’ye kripto para piyasasının uzun vadede yükselişe geçeceğine inandığını ve kısa vadede Bitcoin için en üst seviyenin 11.500 ila 11.800 dolar arasında olduğunu söyledi. Bu durumda Bitcoin çok yakında 11.800 dolar seviyesine dokunabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin