Bitcoin hodl mu? Altcoin hodl mu?: Bu yatırımcının kararı ona 50 BTC değerine mal oldu
Bitcoin hodl mu? Altcoin hodl mu?: Bu yatırımcının kararı ona 50 BTC değerine mal oldu

Bitcoin yeni bir atılımın eşiğinde, HODL’lar ise ne olursa olsun bekleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tahminlerini tarihsel kalıplara dayandıran teknik analistlere göre, Bitcoin güçlü bir hareketin eşiğinde. Ancak, bu hareketin yönü bu aşamada belirsizliğini koruyor. GTI VERA Bandının daraldığı göz önüne alındığında, Bitcoin’in şu anki bölgesinden güçlü bir şekilde ayrılmaya hazırlandığı söylenebilir.

Bitcoin için kısa vadeli belirsizlik hakim

Kripto para Eylül ayından bu yana en güçlü yükseliş eğilimi içinde hareket ederken ve 3.128 dolar olan son zamanlardaki en düşük dokunuştan değerinin %27’sini geri kazandı. Uzmanlar kısa vadeli Bitcoin bakış açıları konusunda yatırımcıları temkinli olmaya davet ediyor.

Kazanmadan önce daha fazla acı

kripto hedge fonunun kurucusu Travis Kling mevcut durum için şu yorumda bulundu:

Tabanın Bitcoin’de olması pek mümkün değil. Ben fikrimi kesinlikle değiştirmeye istekliyim, ancak kanıtların üstünlüğü, yükselmeden önce daha düşük seviyeleri göreceğimize inanmamıza neden oluyor.

Cameron ve Tyler Winklevoss da uzun vadeli tahminlerine sadık kalıyorlar ve kripto meraklılarını kısa vadeli gelişmeleri görmezden gelmeye çağırıyorlar. Tyler Winklevoss, Reddit’te şu şekilde seslendi:

Biz uzun soluklu oyuna inanıyoruz. Spartalılar HODL!” Bitcoin’in altından daha iyi olduğuna inanıyoruz. Haklıysak, zaman içinde Bitcoin’in piyasa değeri  7 trilyon dolarlık altın piyasasını geçecek.

Bitcoin (BTC) haftalık fiyat grafiği
Bitcoin (BTC) haftalık fiyat grafiği

Bu arada, Bitcoin 4.000 doların altında el değiştiriyor, kritik destek ise SMA100 ve SMA50’nin (4-grafik) birleştiği destek 3.800 dolar seviyesini gösteriyor. Şu an ise Bitcoin 3.824 dolar seviyesinde . Bununla birlikte, kriptonun kısa vadeli teknik kurulumunu iyileştirmek ve iyileşme sürecini başlatmak için 4.234 dolar seviyesine gelmeli. Bunun içinde 2019’un en yüksek seviyesi olan 4.110 dolar seviyelerini görmesi gerekiyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin