Matic, Polygon olarak yeniden markalaşıyor - Ethereum’un DeFi ölçeklenebilirlik sorunlarını hedef alacak
Matic, Polygon olarak yeniden markalaşıyor - Ethereum’un DeFi ölçeklenebilirlik sorunlarını hedef alacak

Bitcoin yatay hareket ederken Matic’in göz kamaştırıcı yükselişi devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, hafta sonu görülen 7.865 dolardan geri çekilmesini takiben bugün 7.300 – 200 dolar aralığında konsolide olmaya devam ediyor. Kripto para piyasası da paralel olarak yatayda işlem görmekte. Matic Network, tokenin dünkü yüzde 15’lik bir artışla zirveye ulaşması sonrası, son dönemdeki hamlesini yukarı doğru hareket ettirmeye devam ediyor.

Toplam kripto para piyasası değeri, Aralık ayındaki açılış miktarından yaklaşık yüzde 1,5 oranında bir kayıp olan 193 milyar dolarda seyrediyor.

Bitcoin’de son durum

26 Kasım’dan bu yana ilk kez Bitcoin Pazartesi günü 7.300 dolarının altında günü kapattı. Kritik kırılma sinyalleri ise etkilerini yeniden artırmaya başladı gibi görünüyor.

Aşağı yönlü ivme Pazar gününden bu yana azalırken, 7.200 dolar seviyesindeki bir kırılma BTC/USD çiftini olası 6,850 dolar testine maruz bırakabilir. Bir baş ve omuz formasyonu, aynı zamanda daha düşük zaman dilimlerinde de beliriyor.

Bu aşamada, kısa vadeli alıcıları piyasaya yeniden giriş yapmaya ikna etmek için 7.300 dolar seviyesinin üzerinde birçok günlük kapanış gerekiyor gibi.

https://lh3.googleusercontent.com/cCKpuY2jFCNHHtBLnXIBJP-EgdZqekxGlLvlb3-WqeRto-V9_AuaS6aupOmO4EFZNZSMeZPcFYrGi-Lq5XAd8q4CalxWGtp6NakKBgt6vYN-GGxvpIRucpjQ3C39M_rSjH0iXyA

Matic Network

MATIC/USD paritesindeki son kanal kırılması, bu yıl 23 Mayıs’tan bu yana görülmeyen seviyelere ulaşması tokenin daha yukarı fiyatları hedeflemesini sağlıyor.

Teknik analiz, fiyat aralığı kırılımına neredeyse ulaşıldığını ve Matic Network’ün 0,03 dolar seviyesinin üzerinde işlem yapması gerektiğini gösteriyor. Düşük zaman dilimlerinde, geçtiğimiz haftaki kırılma sırasında oluşan negatif MACD fiyat farkı oluşumunun görülmesi nedeniyle geri çekilmenin 0,27 dolar seviyesine kadar sürmesi bekleniyor. Anahtar direnç noktaları ise 0.032 ve 0.033 dolar seviyeleri.

https://lh5.googleusercontent.com/nJxP_60kMaSIFySV5Sa5vpPrN0dA1Jq9NW7cUfawYkmOLYE7c1YHHhvjCcy23PI3b8XHHTVQRicDY2WHhrsO-6T5M5i0lZstWzbRfZ0xjK5J_AwVzoj1qkjRxTTI53nEqOYhdDk

Piyasalarda genel algı ne şekilde?

The TIE’den gelen son verilere göre, kripto para piyasasına yönelik hissiyat yüzde 42’ye düştü.

Litecoin,yüzde 68 ile ilk 10 kripto para birimi arasında en güçlü beklentiye sahip.Bu arada, EOS en düşük beklentiyle yüzde 35 seviyesinde bulunuyor.

cryptobriefing


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin