Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”
Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”

Bitcoin yanlısı Anthony Pompliano, Ripple ve XRP için yeni görüşünü açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sıkı bir Bitcoin taraftarı olarak bilinen Anthony Pompliano, Ripple, XRP ve Bitcoin geleceği üzerine düşüncelerini paylaştı.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ile 90 dakikalık bir röportajın sonunda Pompliano, fintech’in geleceği için birkaç olası sonuç olduğunu düşünüyor.

Pompliano, yeni başlayanlar için, Ripple’in bankaların daha verimli olmalarına yardımcı olma misyonunun çok anlamlı olduğunu söylüyor.

Yazılım şirketini XRP’den ayırmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Aslında bankaların daha iyi çalışmasını sağlayan bir yazılımın olmasının, orada inşa edilecek büyük bir iş olduğunu düşünüyorum. Aslında, şu anda bankalarda bulunan veya bankaların daha verimli olmalarına yardımcı olan yazılımı değiştirmeye  çalışan birçok işletmeye yatırım yaptık. Hepsi benim için çok anlamlı.

Anthony Pompliano Bitcoin ile XRP’nin kullanım durumlarını karşılaştırdı

XRP’ye gelince, Pompliano, bankaların sınır ötesi ödemeleri güçlendirmek için neden XRP yerine Bitcoin’i kullanamadıkları hakkında bir yorumda bulundu:

XRP, üstesinden gelemediğim tek büyük konu.  Neden XRP’nin kullanıldığı bir sistem Bitcoin’in kullanılamadığını anlıyorum. Konu üstesinden gelinemeyen volatiliteyle ilgili.

Garlinghouse, “XRP’yi kullanmanın çok daha hızlı ve daha ucuz” olduğunu söyleyerek konuyu daha açıklığa kavuşturdu. Pompliano ardından bankaların BTC dışında dijital varlıklara dönebileceklerini kabul ediyor.

Sonunda vardığım nokta, geleceğe dair muhtemelen birçok versiyon var. Ancak bu versiyonlardan ikisi, bir şirket modelinde satılan bir yazılım ürününü üreten şirket olarak ortaya çıkarırken, sizin yaptığınız bankaların yaptığıyla aynı. Ve kullanılan teknolojinin Bitcoin dışında bir şey olması muhtemel. Bu, XRP veya Libra gibi bir başka proje de olabilir.

Pompliano’nun geleceğe dair alternatif vizyonu, Bitcoin’in esasen önde gelen kripto para olarak “tamamen merkezileşmemiş” nitelikte para transferi için baskın bir yol haline geldiğidir.

Garlinghouse’a gelince, dijital varlık dünyasının tamamının mutlaka kazanabileceğine inanmıyor. Ayrıca Bitcoin’de yolun uzun olduğunu söylüyor ve bazı dijital varlıkların büyüdüğü ve kullanım durumlarını buldukları bir dünya görüyor.

dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin