Öngörüleri tutan analistten yeni bir Bitcoin tahmini geldi
Öngörüleri tutan analistten yeni bir Bitcoin tahmini geldi

Kripto Twitter’ın en gözde analizleri Bitcoin yükselişi için 8.400 dolara kilitlendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cuma günü, Bitcoin nispeten yatayda seyretti. Kripto paranın fiyatı dün 8.250 ABD dolarının altına düştükten sonra, şu an 8.400 dolara doğru hareket ediyor. Bu yatay seyre rağmen, grafikler iddiaya göre Bitcoin yükselişi için işaret veriyor. Piyasanın sıkı takip edilen analistleri, bazı standartlara göre yükselişin gelebileceği konusunda fikir birliği yapmış durumda.

Analist CryptoHamster kısa süre önce Bitcoin’in bir günlük grafiğinin yükseliş adına son derece olumlu bir teknik sinyal verdiğini belirtti – gecikmeli bir trend momentum göstergesi olan Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) aşırı satım seviyelerine ulaşan bir düşüşün ardından yeşile geçti.

https://twitter.com/CryptoHamsterIO/status/1182476367822086144

Bitcoin’in Kasım ayına kadar 12.000 dolara ulaşma potansiyeline sahip olduğunu eklemeden önce bu geçişlerin “her zaman fiyat artışlarını (önceki verilere göre)” takip ettiğini ” iddia ediyorlar. (Analistin bu fiyat noktasından bahsetmesinin, açık bir hedef değil, güçlü MACD nedeniyle bir miktar olası bir senaryo olduğunu belirtmek önemlidir.) Mevcut seviyelerden 12.000 dolara yükselmek,yüzde 45’lik bir artış anlamına gelecektir.

Yükseliş senaryosuna ek olarak, yukarıda belirtilen analist, fiyat artışının “genellikle Bitcoin Bollinger Band baz çizgisinin üzerine çıktıktan sonra gerçekleştiğini” de ekledi. Son zamanlarda, kripto para bu anahtar destek/direnç seviyesinin üzerinde hareket ettikten sonra  8,200 dolar bandını test etti.

Bu, Bitcoin fiyatı için önümüzdeki birkaç hafta boyunca yükseliş eğilimi gösterme ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor.

Bitcoin yükselişi için sadece güçlü sinyaller yok

Her ne kadar 12.000 dolara kesin gözüyle bakılsa da Bitcoin’in dibe vurduğunu ve beş rakamlı hanelere geçebileceğini ima eden çok sayıda başka teknik gösterge ve grafik formasyonu var.

Financial Survivalism, Bitcoin’in Eylül ayının son haftasından bugüne kadar olan çizelgesinin, teknik analiz efsanesi Richard Wyckoff’un çalışmalarında tanımladığı Wyckoff Accumulation pattern ders kitabını şiddetle hatırlattığını belirtti.

Financial Survivalism adlı Twitter hesabı, “bu mevcut geri çekilme (son düşüşü 8.350 dolardan 8.100 dolara atıfta bulunarak) 8.000 doların üstünde (şu ana kadar, 8.000 $’ ın üzerinde tutulan) daha düşük bir değer yaratması halinde, [Wyckoff Accumulation] onaylı” olarak nitelendireceğimi savundu. Bu yükseliş deseni tam anlamıyla çalışırsa, Financial Survivalism, Bitcoin’in bir hafta içinde yaklaşık 10.000 doların üzerine çıkacağını öne sürüyor.

Ayrı olarak, analistler Bitcoin’in şu anki fiyat hareketinin 2018’deki ve bu yılın mart ayındaki fiyat hareketleri gibi göründüğünü öne sürdüler. Bu fraktal önümüzdeki veya iki hafta içinde kripto para piyasasının 10.000 dolar ve ondan sonraki diğer kilit fiyat seviyelerini tekrar almak için yeniden yükselişe geçeceğini öngörüyor.

https://twitter.com/SatoshiiHeavy/status/1182547916684058625

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin