Bitcoin borsa verisindeki sert düşüş fiyatı nasıl etkileyecek? Uzman isim açıkladı
Bitcoin borsa verisindeki sert düşüş fiyatı nasıl etkileyecek? Uzman isim açıkladı

Bitcoin borsa verisindeki sert düşüş fiyatı nasıl etkileyecek? Uzman isim açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain analiz firması CryptoQuant’tan elde edilen veriler, borsalara giden BTC giriş ve çıkışlarının adres sayısının muazzam bir oranda düştüğünü ortaya koydu. Piyasa analisti Yaso, Bitcoin’de önemli bir fiyat düzeltmesinin yakın olabileceğine inanıyor.

Bitcoin’de fiyat düzeltmesi mi geliyor?

CryptoQuant’a göre, BTC borsa akışlarındaki adres sayısı Nisan ayının başından bu yana önemli ölçüde düştü. Hem çıkışları hem de girişleri içeren akışlar, varlığın fiyat hareketinin iyi bir göstergesi olarak görülüyor.

Analitik firmasına göre, Bitcoin fiyatı bu zincir üstü ölçümle güçlü bir şekilde ilişkili. Bu metrikteki önemli düşüşler, önde gelen dijital varlığın piyasa değerine göre ilgili fiyat düzeltmelerine de yol açtı.

Özellikle Salı günü CoinShares, Bitcoin yatırım ürünlerinin art arda ikinci hafta çıkışlar gördüğünü bildirdi. Firmaya göre, Bitcoin 73 milyon dolarlık çıkış gördü. CoinShares verileri, kısa vadeli satıcıların pozisyonlarını kapattığını da ortaya koyuyor, bu da kısa vadede varlık için olası bir pozitif gösterge.

Şu anda Bitcoin, dünkü açılış fiyatından %6 düşüşle 39.586 dolardan işlem görüyor.

Son zamanlarda Bitcoin, teknoloji hisse senetleri ile korelasyon göstermeye devam etti. Arcane Research’ten gelen yeni bir rapor, Bitcoin ile Nasdaq 100 (NDX) arasındaki korelasyonun 1 puan üzerinden 0,7’de olduğunu belirtti.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin