Bitcoin ve Ripple’da yön neresi? İşte 4 popüler analistten çarpıcı BTC ve XRP tahmini
Bitcoin ve Ripple’da yön neresi? İşte 4 popüler analistten çarpıcı BTC ve XRP tahmini

Bitcoin ve Ripple’da yön neresi? İşte 4 popüler analistten çarpıcı BTC ve XRP tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bazı kripto analistleri Bitcoin’e karşı potansiyel bir Ripple rallisi belirtileri görmeye devam ediyor.

Nicholas Merten: “Ripple patlayabilir.”

Tecrübeli analist Peter Brandt ve DataDash’ın ev sahibi Nicholas Merten, XRP’yi kısa vadede patlama potansiyeline sahip kripto para olarak seçti.

CryptoThies: “Ripple Swell konferansı’yla yükselebilir.”

Sektörde CryptoThies olarak bilinen bir analist de dev bir Ripple tahmini yapıyor. CryptoThies XRP’nin, Ripple’ın yıllık Swell konferansı yaklaşırken bir ralliye imza atabilceğini düşünüyor. Ancak CryptoThies, son derece değişken ve öngörülemeyen kripto pazarında her şeyin olabileceğine dikkat çekiyor.

Cryptomist: “Bitcoin önümüzdeki hafta hamle yapabilir.”

Bitcoin’e gelince, analist Cryptomist, Bitcoin oynaklığının bu hafta toplanmasını beklediğini söyledi:

Bitcoin bu hafta değişiyordu, ancak önümüzdeki hafta harekete geçmeyi bekliyor. Hala yeni alçakların olduğunu düşünüyorum ama belki önce ayapa kalkabiliriz. Potansiyel düşen kama burada. Eğer eğilim geçerliyse, mola vermeyi er ya da geç görebiliriz.

DonAlt: “BTC 7.000 dolara kadar inen yeşil bölgeye girerse şaşırmam.”

Kripto analisti DonAlt da yakın vadede daha fazla düşüş baskısı görme potansiyelini ortaya koyuyor. DonAlt 121.000 takipçisine, BTC 7.000 dolara kadar inen yeşil bölgeye girerse şaşırmayacağını söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin