Pentagon'a teknoloji tedarik eden bir şirket, kripto para uzmanları arıyor.
Pentagon'a teknoloji tedarik eden bir şirket, kripto para uzmanları arıyor.

Anthony Pompliano: “Bitcoin bir gün ABD’de ulusal para birimi olacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto para birimlerinin yararları, pek çok sektörde, hatta sektörü desteklemeyen üreticiler tarafından bile çok geniş bir şekilde hissedildi. Sadece birkaç yıl içindeki büyüme oldukça önemliydi ve sektör tarafından belirlenen kayıtları dahi aştı.

Anthony Pompliano: “Bitcoin bir gün ABD’de ulusal para birimi olacak.”

Bugün, kendi kripto para birimleri çıkarmış veya aktif olarak düşünen birkaç farklı firma var ve birçok farklı ülke de kendi Merkez Bankası Dijital Para Birimleri (CBDC) üzerine çalışıyor. Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı olan Anthony “Pomp” Pompliano, kral parası için son derece yüksek bir geleceği dile getirdi. Çok popüler bir Bitcoin boğası olan Anthony “Pomp” Pompliano, geçtiğimiz günlerde  Bitcoin’in ABD’de resmi bir dijital para birimi olarak kabul edileceğine inandığını ifade etmek için Twitter’da açıklama yaptı:

Bitcoin 2009 yılında piyasaya sürüldü. On yıl sonra 200 + milyar dolarlık bir varlığa yükseldi. Şimdi ABD hükümeti karşılık olarak fiil para birimlerini belirleme hakkında konuşuyor. Birkaç yıl içinde, Bitcoin’i ulusal bir para birimi olarak kabul etmekten söz edecekler.

Pomp, başlangıçta çoğu insanın, yaklaşık on yıl sonra Bitcoin’in bugün olduğu yerde olacağını düşünmediğini öne sürüyor. Aynı büyüme oranıyla, en büyük dünya güçlerinin kripto para birimini çok daha uzun süre görmezden gelmeleri neredeyse imkansız.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin