featured

Kripto para piyasasında bugün: Bitcoin ve LINK kazanırken PEPE coin düşüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

LINK ve Bitcoin’in fiyatı son 24 saat içinde yükseldi ve LINK piyasada en iyi performans gösteren coin olarak öne çıktı. Bu arada ayı piyasası yaşanırken manşetlere sık sık çıkan meme coin PEPE’nin fiyatı yüzde 4’ten fazla düştü.

Popüler kripto para tüccarı ve analisti Ali, bugün erken saatlerde bir X gönderisinde uzun vadeli Bitcoin (BTC) sahiplerinin güçlü durduğunu açıkladı. Analist gönderisinde, Glassnode’dan alınan zincir üzerindeki verilerin bir anlık görüntüsüne yer verdi ve bu da birçok BTC yatırımcısının önümüzdeki birkaç ay içinde piyasa liderinin fiyatının yükselebileceğinden umutlu olduğunu gösterdi.

Bitcoin

Bitcoin fiyatı haftaya olumlu başladı

Lider kripto para biriminin fiyatı bu süre zarfında yüzde 0,51 arttığından, sahiplerinin ısrarı geçtiğimiz işlem gününde ödüllendirildi. Bu olumlu günlük performans Bitcoin’in haftalık fiyat performansını da yeşil bölgeye taşıyarak yüzde 3,12 yükseltti. Sonuç olarak CoinMarketCap, BTC’nin basın zamanında 26.677,80 dolardan el değiştirdiğini belirtti.

Bu arada bir başka ünlü tüccar ve analist Michael van de Poppe, Chainlink (LINK) fiyatının başarılı bir yeniden testin ardından 6,60 dolara yükseldiğini belirtti. Gönderiye göre altcoin’in fiyatı son birkaç gün içinde 6 dolardan düşük aralıktan toparlandı. Analist, altcoinin “hâlâ ömür boyu sürecek bir fırsat” olduğunu belirterek yazısını sonlandırdı.

bitcoin

LINK, yüzde 6,55’lik bir kazanç elde ederek haftalık performansını da artı yüzde 10,19’a çıkardığı için son 24 saat içinde piyasanın en iyi performans gösterenlerinden biri oldu. Ardından altcoin van de Poppe’nin yazısında belirtilen 6,60 dolar hedefinden daha yüksek bir değere ulaştı ve basın zamanında 6,63 dolar seviyesindeydi.

Bu arada, popüler meme coin Pepe (PEPE) son 24 saat boyunca LINK ve Bitcoin’den tamamen farklı bir trend izledi. Basın saatine göre kripto paranın fiyatı yüzde 4,69 düştükten sonra 0,0000006335 dolardan işlem görüyordu. Sonuç olarak PEPE’nin fiyatı 24 saatin en düşük seviyesi olan 0,0000006138 dolara, günlük en yüksek seviyesi olan 0,0000006678 dolardan daha yakın durdu.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin