featured

Kripto para piyasası ayılarla mücadeleye devam ederken bu altcoin kendini kurtarabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan WAVE, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. Altcoin için direnç 3,57 dolarda iken, destek noktası ise 3,44 dolar seviyesinde bulunuyor.

kripto para altcoin WAVES

Bugünün fiyat analizi, 3,57 dolarda bulunan direnç noktasından döndükten sonra piyasanın düşüşe geçtiğini gösteriyor. Piyasa, zaten bir süredir düşüş trendinde işlem görüyor. Bu trendin yakın vadede biraz daha devam edebileceği görülüyor. WAVE için en büyük destek noktası 3,44 dolarda bulunuyor. Eğer bu seviye kırılırsa, piyasa daha fazla düşüş görebilir.

Kripto para birimi şu anda 3,49 dolar civarında işlem görüyor ve piyasa değeri de 383 milyon dolar. 24 saatlik işlem hacmi 120 milyon dolar olan WAVE, son 24 saatte %1,94 oranında bir düşüş kaydetti.

WAVE 1 günlük fiyat grafiği analizi:

24 saatlik Waves fiyat grafiğinde, geçen hafta 3,60 dolarda yüksek bir seviyeye dokunulmasının ardından düşüşe geçtiği görülüyor. Piyasa, hızlı bir yuvarlandı ve son 24 saat içinde 3,49 dolara düştü. Piyasa son birkaç gündür konsolide oluyor ve görünüşe göre ayılar piyasayı kontrol ediyor. Ayılar kontrolü ele geçirmeye çalışırken, piyasa kısa vadede düşüş trendine devam edebilir gibi görünüyor.

Kripto para biriminin fiyatı, düşüş işareti olan 200 günlük hareketli ortalamanın altında ilerliyor gibi görünüyor. Ayrıca 50 günlük hareketli ortalamanın da altında işlem görüyor. Teknik göstergelerden RSI şu anda 33,92 işaretinde bulunuyor. Bu da piyasanın düşüş bölgesinde olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda MACD de şu anda düşüş bölgesinde.

WAVE 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafik gibi aşağı yönlü bir işaret veriyor. Ayrıca, kripto para biriminin  oynaklığı sebebiyle fiyat 3 dolara gerileyebilir.

Altcoin’in 3,57 dolar seviyesinde reddedilmesi sebebiyle, boğaların yeniden kontrolü ele almaları için bu seviyenin üzerinde kesin bir kırılma gerçekleşmesi gerekiyor. 4 saatlik grafikte WAVE için bir sonraki büyük direnç noktası 4 dolar eviyesinde bulunuyor. MACD çizgisi şu anda düşüş işareti olan sinyal çizgisinin altında. RSI şu anda 50 işaretinin üzerinde bulunuyor. Bu da piyasanın yakın zamanda toparlanabileceğini gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin