Bitcoin ve kripto paralar sizi zenginleştirebilir mi?: Kripto dünyasında bilmeniz gerekenler!
Bitcoin ve kripto paralar sizi zenginleştirebilir mi?: Kripto dünyasında bilmeniz gerekenler!

Bitcoin ve kripto paralar sizi zenginleştirebilir mi?: Kripto dünyasında bilmeniz gerekenler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital para piyasasında yer alan kişilerin çoğu, kripto para birimi ile milyoner olma, hatta daha da iyi olma hayalini kuruyor. Eğer önümüzdeki birkaç yıl içinde Bitcoin ve kripto paralar artmaya devam ederse, şüphesiz zengin milyonerler olacak birçok insan olacak ilk yatırımcılara olduğu gibi gelecekte de büyük karlar elde edecek. Ancak kripto para dünyası yakından takip edilmelidir. İşte piyasa hakkında bilmeniz gerekenler:

Bitcoin ve önemli kripto paralar

Bitcoin, şu ana kadarki en büyük kripto para birimini ve kripto para birimi için toplam pazar limitinin yüzde 52,1’ine sahip. Bitcoin hala bir bütün olarak kripto görüntüsü ve kripto pazarının temsilcisi olarak kabul edilir.

Ripple, şu anda yaklaşık 13 milyar dolarlık toplam piyasa değeri ile Bitcoin’den sonra en iyi üçüncü kripto para birimidir. ETH sadece bir kripto para birimi değil, aynı zamanda Bitcoin’den daha gelişmiş bir Blockchain platformudur.

Birçok kripto para birimi, gizlilik göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır ve kripto para birimi fonunun göndereni ve alıcısının kimliğini gizler. Kripto para birimleri tanıtımı yavaştır ve olasılıklar hala sınırlıdır, ancak kripto para birimi pazarı hızla değişebilir. Birçok yönden, belirli bir kripto para biriminin piyasa değeri likidite ile el ele gider.

Kripto para piyasası gerçekleri

  • Kripto yatırımcıları 2018’de inanılmaz derecede etkileyici bir yıl geçirdi, ancak piyasaların düşük performansına rağmen, yatırımcıların aşağı pazarda para kazanmak için kullanabilecekleri bazı stratejiler var.
  • Yatırımcılar, çeşitli altcoinlerin ana ağlarına aktarılmasından sonra yükselecek olan airdrop selinden büyük karlar elde etmeyi bekliyorlardı ve airdrop yer alırken, sıklık ve beklenen fiyat sonucu yatırımcı beklentilerini karşılamadı.
  • Yatırım firmaları ve büyük şirketler, yalnızca deneyimli yatırımcı için daha fazla fırsat anlamına gelebilecek olan kripto para birimini ve diğer altcoinleri kullanmaya başlıyor.
  • Kripto hacker’ları ayrıca altcoin ve cüzdan takas hesaplarınıza erişmek için telefonunuza girmeye çalışacaklar.
  • Coinmarketcap, muhtemelen en iyi site, çeşitli kripto para birimleri ve altcoinler hakkında bilgi bulmak ve ayrıca döviz piyasaları ve kripto para birimi yatırımları ile ilgili diğer bilgileri bulmaktır.
  • Litecoin’den farklı olarak, Bitcoin değerine olan yakınlığını koruyor (yakın zamanda yaklaşık 6. 000 dolardan düştü).
  • Litecoin’in aksine Ethereum hem kripto para birimi hem de Blockchain platformudur. Ether’i gerçek bir para birimi olarak alır.
  • Litecoin bir kripto para birimi olsa da, Ethereum “dapps” adı verilen merkezsiz uygulamalar oluşturan ve uygulayan dijital bir Blockchain platformudur.
  • Birçok endüstri paydaşı ayrıca düşük kripto para birimi piyasasının olumlu bir şey olduğuna inanıyor çünkü zayıf elleri temizliyor ve piyasayı olgunlaştırmaya yardımcı oluyor.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin