Bitcoin (BTC) serbest düşmeye devam ediyor, 2019'da 20 bin dolarlık rüya hala mümkün mü?
Bitcoin (BTC) serbest düşmeye devam ediyor, 2019'da 20 bin dolarlık rüya hala mümkün mü?

Bitcoin, Ethereum, Ripple genel bakış: Ayılar sinsice yaklaşmakta

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ana kripto para birimleri kırmızı renkte ve kritik destek seviyelerinin altında.
  • BTC, kısa vadeli iyileşme için tetikleyici olabilecek DMA100’e yaklaştı.
  • Bitcoin’in konumu 2018’den bu yana en düşük seviyede.

Kripto piyasası ayılarla dar aralıklarda kırılan durumla ilgili kontrolü ele alıyor. BNB ve USDT hariç tüm en iyi 20 kripto Pazartesi gününden bu yana %1’den %7’ye kadar kan kaybediyor.

Bitcoin satış baskısı devam ediyor

En büyük ve en popüler kripto para birimi olan Bitcoin, 3.700 doların altında düştü ve Pazartesi gününe kadar 3.695 doların a ulaşmadan önce 3.672 doları gördü. BTC günlük bazda %2,5 azaldı. Fiyat, yeni spekülatif alımları çekebilecek ve bir toparlanmayı tetikleyebilecek DMA100’e (şu anda 3.821 dolar) geldi.

Ancak, bazı uzmanlar satışın devam edeceğine inanıyor. Bu nedenle, bir kriptoanalist Willy Woo, Bitcoin konumlandırmasının 2018’den bu yana en düşük seviyelere ulaştığını fark etti:

Piyasa en kararsız hale geldiğinde en son 2018’in başlangıcındaydı. Minimal Long + Short pozisyonlama bölgeleri tarihsel olarak ayı piyasaları sırasında düşüş fiyat hareketi ile aynı zamana denk geldi (bunun tersi boğa piyasaları için geçerlidir).

Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para olan Ethereum, artan düşüş baskısı nedeniyle 133.22 dolarda el değiştiriyor. ETH, pazartesi gününden bu yana %3 oranında değer kazandı ve pazarla senkronize edildi. ETH, en düşük seviye olan 123,90 dolardan toparlamayı başardı, ancak düşüş eğilimi nedeniyle yukarı yönlü ivme sınırlandı.

En büyük üçüncü kripto olan Ripple’in XRP’si gün geçtikçe değer kaybederek 0.3139 dolarda el değiştiriyor. Haftalık olarak, kripto para, %25’in üzerinde kaybetti ve 25 Şubat Pazartesi günü güçlü bir toparlanma, veri setinden çıktı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin