Kripto paralar, 2020'de merkez bankası faiz oranı sorunlarını çözebilir mi?
Kripto paralar, 2020'de merkez bankası faiz oranı sorunlarını çözebilir mi?

Bitcoin ve kripto paralar kazandı: Boğalar son gelişmelerle geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto paralar son zamanlarda olumlu gelişmeler yaşıyor. Bu da sektörün bir boğa piyasasına hazırlandığını gösteriyor. İşte bu gelişmelerden bazıları:

  • Bitcoin fiyatı hala istikrarlı seyrederken, günlük işlem hacmi 4,6 milyar dolara yükseldi.
  • Overstock CEO’su Patrick Byrne, finansal sistemler çökerken, insanların Venezuela’da olduğu gibi kripto paralara döneceğini söylüyor.
  • MACD teknik göstergesi kripto pazarı için boğa piyasasını gösteriyor.
  • Colorado’da, Demokrat aday ve kripto yanlısı Jared Polis, valilik yarışını kazandı.

Bitcoin ve kripto paralar için mutlu bir son mu?

İniş ve çıkışlara rağmen, Bitcoin Eylül ayından bu yana hala 6.200 dolar ile 6.900 dolar arasında istikrar bir şekilde işlem görüyor. Yazım sırasında Bitcoin, %1,07 oranında bir kayıpla 6.460 dolardan işlem görüyor. Ancak, dünyanın önde gelen kripto para birimi günlük işlem hacminde 4,6 milyar dolarlık bir artış görüyor.

Bu arada, kurulan finansal sistemin çöküşünü ve kripto paraların kitlesel benimsenmesini bekleyen Overstock CEO’su Patrick Byrne’nin rekor düşük volatilite ve yükseliş görünümleri piyasayı destekliyor. CEO, ülkelerinin mali sistemi Venezuela veya Suriye gibi çöktüğünde insanların Bitcoin’e yöneldiğini belirtiyor. İnsanların kripto para alanına girmeye başladıklarını da ekliyor. Tüm modern finans sisteminin “büyük bir Ponzi şeması” olduğunu da vurguluyor. Byrne, açıklamalarında Bitcoin’in dünya para birimi haline geleceğini de belirtiyor.

Boğaları sahneye çıkaracak olan son gelişmeler

Bununla birlikte, son zamanlarda Ethereum, XRP, Stellar ve diğer kripto paralar arasında da bir dalgalanma görüldü. Byrne bunun Bitcoin’e bağlı olmadığını söylüyor. Kripto pazarı da boğalar için hazırlanmış gibi görünüyor ve bu yıl olumlu bir notla sona eriyor. Bloomberg teknik göstergelerini paylaştı ve yıl sonunda sektör bir ralliye hazır görünüyor.

Bloomberg Galaxy Crypto Index’te MACD teknik göstergesi, son bir ay içinde ilk kez olumlu sapma noktasına girdi. Hareket, fonun yaklaşık yüzde 30’unu oluşturan Bitcoin’deki artış eğilimine denk geliyor. Bitcoin ayağa kalktı ve iki haftanın en yüksek seviyesinde. Başka bir olumlu gelişme de Colorado’dan geliyor. Demokrat aday ve kripto yanlısı Jared Polis, valilik yarışını kazandı.  Jared Polis konuya yönelik şunları söylüyor:

Hedefim Colorado’yu iş dünyasında ve hükumette Blockchain inovasyonu için ulusal bir merkez olarak kurmak. Güçlü liderliğin Colorado’yu bu sektördeki yeniliğin ön safına taşıyacağına inanıyorum.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin