Bitcoin ve kripto para depolama: Coinlerinizi nerede saklayacaksınız?
Bitcoin ve kripto para depolama: Coinlerinizi nerede saklayacaksınız?

Bitcoin ve kripto para depolama: Coinlerinizi nerede saklayacaksınız?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hızlı hareket eden kripto dünyasında, Bitcoin ve kripto depolama her zamankinden daha önemli. Peki siz kriptonuzu nerede saklıyorsunuz? Walter White gibi çölde mi?

Karanlık günlerde ve gece yarısı yapılan toplantılarda sık sık sorduğum bir soru bu. Cevap, Bitcoin ve kripto depolama ihtiyaçlarınızın neler olduğuna bağlı:

Depolama ihtiyacı ve kripto paranızın büyüklüğü nedir? Paranızı uzun vadeli mi tutmayı planlıyorsunuz? Hızlı bir şekilde satış için uygun bir kripto depolama çözümü mü arıyorsunuz? Kriptonuzu gizlemeye mi çalışıyorsunuz?

Dikkate alınması gereken çok şey var. En iyi hareket tarzı, basit ve ihtiyaçlarınıza en uygun cevabı verecek şekilde bir düzenlemeye gitmek. Kripto depolama ihtiyaçlarınız için en iyi üç seçenek:

Kripto borsalarında online cüzdanlar

Kendinizi bir tüccar olarak nitelendiriyorsanız, küçük miktarlarda BTC’niz varsa veya kripto satın almak istiyorsunuz ancak nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, kripto borsasına üye olun. Bittrex, Binance ve benzeri gibi en iyi ve en güvenilir kripto borsalarından birine katılırsanız, otomatik olarak hesabınızın bir parçası olarak bir cüzdan alırsınız.

Kısa süreli Bitcoin ve kripto depolama için düzenli olarak borsa kullanıyorum. Borsalar aynı zamanda altcoinlerin geniş bir litanını da aldığından, depolama seçeneklerinizle daha fazla çeşitliliğe sahip olursunuz.

Dünyanın en büyük kripto borsalarının bile korsan ve şifreli para hırsızlığı yaşadığı durumlar olsa da, bunlar genellikle dijital paralarınızı korumak için güvenli yerlerdir.

Bitcoin ve kripto depolama için donanım cüzdanları

Kripto zenginliğinizi güven altına almak veya yatırımlarınızı siber-hackerların şeytani işlerinden uzak tutmak istediğinizde, eski okul bazen yeni okuldan daha iyi olabiliyor. Dijitalleşme, bulut sistemi ve yapay zeka dünyasında, kripto fonlarınızın fiziksel olarak kontrol edilmesi hayati bir önem taşıyor. Bu, özellikle büyük bir şifrelemeniz varsa ve bunu güvende tutmak istiyorsanız en doğru hareket.

Bazıları, insanları hayvanlardan ayıran şeyin güven mi, yoksa Netflix mi olduğunu soruyor? Bitcoin ve kripto depolama için yedeklenmiş dosyalara sahip fiziksel donanım cüzdanını kullanmak akıllıca bir hareket. Bu sayede tam olarak kontrol sahibi olabilirsiniz.

Ticari gözetimli kripto kasa ve depolama şirketleri

Fiziksel bir donanım cüzdanında veya borsada, binlerce dolarlık şifreli kripto para tutmanız size kabuslar yaşatıyorsa, ticari tarzdaki saklama depoları, Bitcoin ve kripto depolama ayinlerine tanrısal bir cevap olabilir.

Avustralya geçtiğimiz günlerde, dijital varlıklarınızı hack ya da siber hırsızlık korkusu olmadan depolayabileceğiniz yeni bir kripto para kasa programını başlattı. Bu kasaların birçoğu, varlıklarınızı korumak için en son güvenliğe sahip. Küçük şifreli bir hazine saklamanız gerekiyorsa, depolama gereksinimleriniz için güvenilir bir saklama şifresi kullanmanızı öneriyorum.

Kullanıcılar için Bitcoin ve kripto depolama ihtiyaçları arttıkça, bu üç öneri depolama ihtiyaçlarınız için uygun çözümler olmaya devam edecek.

cryptodisrupt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin