Ripple dev borsada yüzde 50 düştü! Yatırımcılar isyan etti
Ripple dev borsada yüzde 50 düştü! Yatırımcılar isyan etti

1 milyar XRP’yi taşıyan Ripple balinası gizemli bir mesaj bıraktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple 1 Mart’ta 1 milyar XRP’yi hareket ettirdi. Bu işlem, varlıklarının çoğunu pazardaki en büyük üçüncü dijital varlığı elde etmek isteyen akredite yatırımcılara satması olarak yorumlandı.

Ripple varlıklarını OTC’lerde satıyor

Her ayın başında, Ripple yatırımcılara satış yapmak için büyük miktarda XRP taşır ve aylık işlemlerini ve pazardaki genişlemesini finanse eder. Çoğu zaman boş kalan açıklama bölümü öncekilerin aksine doluydu. Yapılan transfer işlemine bir not eklenmişti. Eklenen notta şunlar yazıyordu: “Devrim yayınlanacak.”

Görünüşe göre, bu not Gil Scott-Heron’un “Devrim yayınlanmayacak” sözüne atıfta bulunuyor. Ayrıca geçen ay Ripple devasa bir transfere başka bir mesaj bırakmıştı. Mesajda  “Sürün… Yürü… Koş…;)” yazıyordu. Bu mesajın, Brad Garlinghouse‘un 2017 yılında yaptığı bir yorumdan alındığı ortaya çıktı.

XRP şu anda 0,32 dolar civarında işlem görüyor ve 13.34 milyar dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna sahip. Aynı zamanda Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) sonra üçüncü en büyük dijital varlık. XRP, sınır ötesi ödemeleri işlemek, işlem maliyetlerini ve zamanını azaltmak için bankalara yeni çözümler sunmakta.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin