"Ethereum, Bitcoin'i geçecek" iddiası: Analistler ETH için ne söylüyor?

Bitcoin ve Ethereum’da yükseliş mi geliyor? İşte analist yorumları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) fiyatları Cuma günü yükselişe geçti. Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında yüzde 0,70 oranında artışla 3.886 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 68,2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Bitcoin arka arkaya kazanılan haftalar için rezervasyon yapıyor

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin, henüz 2019’da arka arkaya kazanılan haftaları kaydetmedi. Bitcoin (BTC) şu anda piyasa değeriyle 7,6 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor. Bitcoin (BTC) ticaretine şu anda yüzde 6,5 oranıyla BitMEX Borsası hakim durumunda. Ancak analistlere göre Bitcoin, arka arkaya kazanılan haftalar için rezervasyon yapıyor.

Perşembe günü, Ethereum ağı  Constantinople olarak bilinen en son yazılım güncellemesini tamamladı. Yükseltmenin ölçeklenebilirlik sorunlarını ele almak ve Blockchain’in işlemleri daha hızlı ve daha verimli bir şekilde işleme koyması için işlem sürelerini hızlandırması amaçlandı. Dijital varlık danışmanlığı şirketi BitOoda’daki analistler, Ether’deki son ralliyi 160 doların üzerinde yükselen iyimserliğe bağladılar.

Analistler Ethereum fiyatı konusunda uyarıyor

Ancak yatırımcılar, rallinin sona ermediğini düşünüyor. BitOoda’nın kurucusu ve CEO’su Tim Kelly, konuya yönelik şunları söyledi:

Bu etkinliğe dayalı ticaret artık sona erdi ve gözlerimizde ETH’nin daha yüksek veya daha düşük işlem yapma inancına sahip olmak için makul herhangi bir tezi bulmak zor. Bu ticaretten çıkmak, temkinli davranmak ve bir sonraki ticaret fırsatını sabırla beklemek fikrindeyiz.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin