Abra CEO'su: “Yeni çıkarılacak kripto para çöp olacak.”
Abra CEO'su: “Yeni çıkarılacak kripto para çöp olacak.”

Abra CEO’su: “Yeni çıkarılacak kripto para çöp olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin cüzdan ve yatırım uygulaması Abra’nın CEO’su Bill Barhydt, kurumsal Blockchain ve JP Morgan’ın yeni çıkaracağı JPM Coin’ine ağır eleştirilerde bulundu. İnternetin ilk günlerinde yer alan web tarayıcısı Netscape ile karşılaştırarak, JPM Coin’in “çok az değere sahip” olduğunu söyledi.

“Özel kripto para uygulamaları başarısız olacak.”

Fortune’ye konuşan Barhydt, Bitcoin gibi kamuya açık blokajların daha fazla yarar ve kullanım durumlarına sahip olduğunu söyledi. JP Morgan’ın “bankanın kurumsal müşterileri için ödeme yapmak amacıyla tasarlanmış bir kripto para birimi” fikrinin zaman kaybı olduğunu söyleyerek şöyle devam etti.

Bu Blockchain işletme saçmalıkları tam olarak ne oluyor; İnsanlar, firewall içerisinde Blockchain çalışması yapabilecekleri gibi yanlış bir fikre sahipler. Hepsi perişan ve başarısız olacak.

Abra başkanı ayrıca JPM Coin’i ekonomik haklardan yoksun olduğunu söyleyerek eleştirdi. Barhydt, JPM Coin’nin bir kripto paradan “işlem yapmak için bir deftere” göre daha fazla olduğunu belirtti. Değerlendirmesini “gerçekten özel bir Blockchain ve özel kripto paraların tam bir zaman kaybı olduğunu tahmin ediyorum” diyerek tamamladı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin